Ha szereted a zöldborsót, ezt a 15 ételt muszáj lesz kipróbálnod

Kétféle ember létezik: azok, akik nem szeretik a zöldborsót és azok, akik akár magában is képesek megenni az apró zöldséget. Ha az utóbbiak táborát erősíted, jó helyen jársz!

  1. 1.

    Zöldborsó pesztós bavette

  2. 2.

    Egyedényes tavaszi zöldséges csirkecomb

  3. 3.

    Spárgás-mascarponés sült gnocchi

  4. 4.

    Sült csirke indiai borsóval

  5. 5.

    Igazán finom főzelék

  6. 6.

    Zöldséges rizottó csirkemellel

  7. 7.

    Zöldborsós-krémsajtos csirke

  8. 8.

    Borsós csirke brassói

  9. 9.

    Zöldséges borsóleves vajgaluskával

  10. 10.

    Kókuszkrémes zöldborsófőzelék Főzelékes Feritől

  11. 11.

    Krémes zöldborsós csirke

  12. 12.

    Zöldborsópestós fusilli

  13. 13.

    Nigella pestos borsókrémlevese

  14. 14.

    Tökmagolajos-parmezános zöldborsókrém

  15. 15.

    Olasz zöldségleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek