12 dundi gnocchi, amit jó szaftosan érdemes befalni

A gnocchi, azaz burgonyagombóc általában az olasz tészták mögött kullog a sorban, pedig semmivel sem marad el tőle ízben, élményben. Ha házilag készítjük, tény, hogy hosszadalmasabb, de a bolti változat sem ördögtől való. Milyen mártást készítenél hozzá?

A gnocchi előnye, hogy konyhakészen is megvehetjük az alapot, azaz a krumpligombócokat, akkor sem dől össze a világ, a szósz és a körítés pedig ránk van bízva. Lehet sajtos, tejszínes, tonhalas, paradicsomos, gombás, sütőtökös, ésatöbbi ésatöbbi. Melyik gnocchi az, amit befalnál?

  1. 1.

    Körtés-kéksajtos gnocchi

  2. 2.

    2 hozzávalós sütőtökös gnocchi

  3. 3.

    10 perces spenótos gnocchi

  4. 4.

    Kétsajtos paradicsomos gnocchi

  5. 5.

    Tonhalas gnocchi

  6. 6.

    Céklás gnocchi

  7. 7.

    Malloreddus, szárd gnocchi

  8. 8.

    Lusta spenótos gnocchi

  9. 9.

    Sütőben sült gombás-sajtos gnocchi

  10. 10.

    Tejszínes-paradicsomos-sonkás gnocchi

  11. 11.

    Vajas-petrezselymes gnocchi pörköltek mellé

  12. 12.

    Édesburgonya-gnocchi sültpaprika-krémmel

Még több gnocchi recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek