Folytatjuk spárgás sorozatunkat: terítéken 13 spárgás hús

A spárgás egytálételek és köretek után most a húsokat vesszük sorra. És bebizonyítjuk, hogy a spárga itt sem hagy cserben, irtó klassz fogásokat varázsolhatsz belőle!

  1. 1.

    Sült csirke rozmaringos édesburgonyával

  2. 2.

    Csirkemell zöldspárgával

  3. 3.

    Bélszín tatár a Gresham konyhájából

  4. 4.

    Roston hátszín baconbe tekert párolt spárgával

  5. 5.

    Tejszínes-spárgás csirkecomb

  6. 6.

    Szűzpecsenye spárgával és kecskesajttal töltve

  7. 7.

    Színes zabpelyhes sütőben sült vagdalt

  8. 8.

    Pirított fokhagymás marha zöldspárgával

  9. 9.

    Zöldfűszeres borjúborda spárgarizottóval

  10. 10.

    Boros-spárgás sertéscsíkok mascarponés szószban

  11. 11.

    Sertésszűz baconbe tekerve lecsós zöldségágyon

  12. 12.

    Spárgával töltött pikáns csirkemell salátával

  13. 13.

    Báránycomb fehérborban baconös spárgával

Címlapról ajánljuk

További cikkek