Folytatjuk spárgás sorozatunkat: terítéken 13 spárgás hús

A spárgás egytálételek és köretek után most a húsokat vesszük sorra. És bebizonyítjuk, hogy a spárga itt sem hagy cserben, irtó klassz fogásokat varázsolhatsz belőle!

  1. 1.

    Sült csirke rozmaringos édesburgonyával

  2. 2.

    Csirkemell zöldspárgával

  3. 3.

    Bélszín tatár a Gresham konyhájából

  4. 4.

    Roston hátszín baconbe tekert párolt spárgával

  5. 5.

    Tejszínes-spárgás csirkecomb

  6. 6.

    Szűzpecsenye spárgával és kecskesajttal töltve

  7. 7.

    Színes zabpelyhes sütőben sült vagdalt

  8. 8.

    Pirított fokhagymás marha zöldspárgával

  9. 9.

    Zöldfűszeres borjúborda spárgarizottóval

  10. 10.

    Boros-spárgás sertéscsíkok mascarponés szószban

  11. 11.

    Sertésszűz baconbe tekerve lecsós zöldségágyon

  12. 12.

    Spárgával töltött pikáns csirkemell salátával

  13. 13.

    Báránycomb fehérborban baconös spárgával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek