Folytatjuk spárgás sorozatunkat: terítéken 13 spárgás hús

A spárgás egytálételek és köretek után most a húsokat vesszük sorra. És bebizonyítjuk, hogy a spárga itt sem hagy cserben, irtó klassz fogásokat varázsolhatsz belőle!

  1. 1.

    Sült csirke rozmaringos édesburgonyával

  2. 2.

    Csirkemell zöldspárgával

  3. 3.

    Bélszín tatár a Gresham konyhájából

  4. 4.

    Roston hátszín baconbe tekert párolt spárgával

  5. 5.

    Tejszínes-spárgás csirkecomb

  6. 6.

    Szűzpecsenye spárgával és kecskesajttal töltve

  7. 7.

    Színes zabpelyhes sütőben sült vagdalt

  8. 8.

    Pirított fokhagymás marha zöldspárgával

  9. 9.

    Zöldfűszeres borjúborda spárgarizottóval

  10. 10.

    Boros-spárgás sertéscsíkok mascarponés szószban

  11. 11.

    Sertésszűz baconbe tekerve lecsós zöldségágyon

  12. 12.

    Spárgával töltött pikáns csirkemell salátával

  13. 13.

    Báránycomb fehérborban baconös spárgával

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Elképesztő külsejű kenyeret sütöttünk lila édesburgonyából

"Lila kenyér, ami egészséges? Ugyan már!" - gondoltam magamban, aztán kicsit utánamentem a dolognak, és kiderült, hogy van benne igazság. Az 'ube' (magyarul lila édesburgonya) egy népszerű alapanyag Ázsiában nemcsak a színe, hanem jótékony hatásai miatt is. Tele van A- és C-vitaminnal, antociánnal, ami egyúttal egy erős antioxidáns is, ja, és Instagramon is jól mutat! Ideje tehát mostantól több lila kenyeret fogyasztani!

Réthly Dávid

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.