12 egytálétel, hogy ne kelljen több edényt összekoszolni

Az egytálételek legfőbb előnye, hogy a főétel és a köret egy tálban készül, és nem kell hozzá külön tésztát, rizst, krumplit főzögetni. Imádjuk őket, főleg hétköznap!

  1. 1.

    Édesburgonya baconnel és tejszínnel

  2. 2.

    Vegetáriánus Chilli Con Carne, azaz "Chilli Con Lentejas"

  3. 3.

    Svéd egytálétel szűzpecsenyével

  4. 4.

    Szaftos rakott zöldség

  5. 5.

    Spenótos édesburgonyás ragu mogyoróvajjal

  6. 6.

    Egyszerű csirkés-kolbászos paella

  7. 7.

    Buddha bowl, a "szupertál"

  8. 8.

    Csirkés Chop Suey

  9. 9.

    Kolbászos gyuvecs

  10. 10.

    Orosz csirkés pvlov

  11. 11.

    Sütőben sült “kerti álom” rizs

  12. 12.

    Tepsis mustáros tarja zöldségekkel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így főzz a családnak elegáns karácsonyi menüt 10.000 forintból

Az idei évben mondhatni, eltolódtak a prioritások a karácsonnyal kapcsolatban: spórolni kell, visszafogni magunkat a nehéz gazdasági helyzetben. Ez nem feltétlenül egy rossz dolog, én személy szerint úgy vélem, hogy a korlátok mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Így született meg az alábbi olcsó karácsonyi menü is, amit kreatívan, mindössze 10.000 forintból főztem meg.