12 egytálétel, hogy ne kelljen több edényt összekoszolni

Az egytálételek legfőbb előnye, hogy a főétel és a köret egy tálban készül, és nem kell hozzá külön tésztát, rizst, krumplit főzögetni. Imádjuk őket, főleg hétköznap!

  1. 1.

    Édesburgonya baconnel és tejszínnel

  2. 2.

    Vegetáriánus Chilli Con Carne, azaz "Chilli Con Lentejas"

  3. 3.

    Svéd egytálétel szűzpecsenyével

  4. 4.

    Szaftos rakott zöldség

  5. 5.

    Spenótos édesburgonyás ragu mogyoróvajjal

  6. 6.

    Egyszerű csirkés-kolbászos paella

  7. 7.

    Buddha bowl, a "szupertál"

  8. 8.

    Csirkés Chop Suey

  9. 9.

    Kolbászos gyuvecs

  10. 10.

    Orosz csirkés pvlov

  11. 11.

    Sütőben sült “kerti álom” rizs

  12. 12.

    Tepsis mustáros tarja zöldségekkel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek