14 főétel, melyben a csicseriborsó a sztár

A csicseriborsó remek fehérjeforrás és rendkívül sok ételt készíthetünk belőle a humuszon kívül is.

  1. 1.

    Csicseriborsó curry

  2. 2.

    Indiai sólet vegán

  3. 3.

    Bombay eggs

  4. 4.

    Csicseriborsó ragu

  5. 5.

    Vega korma hamis karfiol piláffal

  6. 6.

    Murgh cholay - csirkés-csicseriborsós curry

  7. 7.

    Fűszeres vegán curry

  8. 8.

    Sütőtökös-csicseriborsós piláf

  9. 9.

    Egyszerű csicseriborsó-ragu

  10. 10.

    Csicseriborsó-pörkölt Takács Krisztitől

  11. 11.

    Langyos fodroskel-saláta minden földi jóval

  12. 12.

    Csicseripörkölt

  13. 13.

    Csicseriborsós casserole

  14. 14.

    Spenótos-csicseriborsós indiai egytál

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk