ragu

7 nap, 7 étel – Az egyszerű raguk bűvöletében telik...

Nincs is jobb, mint gyorsan letudni a napi főzést, persze ez a gyorsaság csak akkor éri meg, ha a végén valami finom, laktató fogás kerül az asztalra. Szerencsére ennek a két feltételnek van közös metszete: ezek pedig a hipp-hopp elkészülő raguk. Ezekkel lakunk jól egész héten.

Nosalty

Savanyúuborka-ragu, az új kedvenc tunkolós mártogatósod

Különleges savanykás ragut készítettünk, amelyet vagy puliszkával, vagy friss kenyérrel illik kanalazni. A savanyítás (urambocsá' fermentálás) eljárásával tökéletesített zöldségek ősidők óta a magyar és számos más nemzet konyhájának szerves részei, ki mondta, hogy nem kerülhetnek egy szaftos, tunkolós, mártogatós, húsmentes egytálételbe?

Hering András

Címlapról ajánljuk

További cikkek