10 krémes tésztaétel, amelyben ropogós szalonnadarabok bújnak

A bacont ropogósra pirítva szeretjük a legjobban: ilyen formájában szinte bármilyen fogást kiegészíthet. Most tésztákra szórtuk bőséges mennyiségben, és a végeredmény minden esetben isteni lett.

  1. 1.

    Carbonara torta

  2. 2.

    Csirkés tészta zöldfűszeres hatzöldség-raguval

  3. 3.

    Spagetti carbonara Tomatotree konyhájából

  4. 4.

    La coquiflette, a csőben sült, francia sajtos tészta

  5. 5.

    Kolbászos-sajtos tészta

  6. 6.

    Gombás ravioli tejszínes mártással

  7. 7.

    Hagymás-baconös nudli

  8. 8.

    Baconös túrós tészta

  9. 9.

    Baconös-póréhagymás gnocchi sajtszószban

  10. 10.

    Käsespätzle baconnel és karamellizált hagymával

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek