A vezető hazai bacongyártó cég nagyot lépett előre
A bacontermékeket előállító hazai cég több olyan döntést is hozott az elmúlt években, melyeknek köszönhetően Magyarország piacvezető bacongyártójává vált.
NosaltyA bacontermékeket előállító hazai cég több olyan döntést is hozott az elmúlt években, melyeknek köszönhetően Magyarország piacvezető bacongyártójává vált.
NosaltyBár az alábbi ételek között találni levest, salátát és főételt is, az közös bennük, hogy a bacontől válnak ínycsiklandó fogássá. Hogy mi is a jó bacon ismérve, vagyis mitől lesz az ételünk díjnyertes, arról Kovács Péter, baconszakértő, a Tamási-Hús Kft. kereskedelmi igazgatója árul el néhány érdekességet.
NosaltyA bacont ropogósra pirítva szeretjük a legjobban: ilyen formájában szinte bármilyen fogást kiegészíthet. Most tésztákra szórtuk bőséges mennyiségben, és a végeredmény minden esetben isteni lett.
NosaltyAz internet ismét a segítségünkre sietett: most az egyik felhasználó arra jött rá, hogyan tehetjük (szerinte) egészségesebbé a bacont.
NosaltyAz elismert séf, Jeff Baker, aki még II. Erzsébetnek is főzött, elárulta, hogyan lesz isteni a sült bacon.
NosaltyAmikor a tésztánkra reszeljük a világ egyik legfinomabb sajtját, a parmezánt, valószínűleg nem gondolunk bele, hogy milyen furcsa folyamat során készül. Bár lehet, jobb is.
NosaltyEgy kutatócsapat sikeresen létrehozott egy olyan szuper produktív tehénfajtát, ami köröket ver az átlagos példányokra.
NosaltyA fehérjére nagyon nagy szüksége van a szervezetünknek, így érdemes olyan ételeket fogyasztani, melyek gazdagok benne. És most nem a fehérjeporokra gondolunk.
NosaltyUnod már a sima krumplipürét, vagy csak valami újdonságra vágysz? Akkor jó helyen jársz, mert olyan fantörpikusan jól sikerült burgonyarecepteket szedtünk össze neked, amiket egyszerűen imádni fogsz!
Hozzáadott cukrot nem tartalmazó vadiúj túró rudi csalogatja a vevőket, örülhetnek a fogyókúrázók és a cukorbetegek.
Ha azt hisszük, hogy már minden oldaláról megismertük a fokhagymát, meglepetés vár ránk. Ugyanis van egy olyan része a zöldségnek, amit eddig elhanyagoltunk. A Napi Tipp pedig meg is mutatja, melyik az.