11 elegáns húsétel, mellyel ünnepelhetsz...baconnel sültek!
A baconbe tekert ételek extrán ízesek és szaftosak, hiszen a zsíros hús nem engedi őket kiszáradni. Készítsd el valamelyiket!
NosaltyA baconbe tekert ételek extrán ízesek és szaftosak, hiszen a zsíros hús nem engedi őket kiszáradni. Készítsd el valamelyiket!
NosaltyEgy jó sült húsra nehéz nemet mondani, főleg, ha odáig fokozta a készítője a csábítás erejét, hogy szalonnába tekerte az említett szeletet. De minek is mondanánk nemet?
NosaltySzalonnával minden jobb, és kész. De a viccet félretéve, tényleg nagyon sok recept elengedhetetlen része a szalonna, ugyanis ezen építünk szaftos alapot, ez lesz ropogós a sütőben, ez az a hozzávaló, ami nélkül „üres” lenne az étel.
NosaltyA bacont ropogósra pirítva szeretjük a legjobban: ilyen formájában szinte bármilyen fogást kiegészíthet. Most tésztákra szórtuk bőséges mennyiségben, és a végeredmény minden esetben isteni lett.
NosaltyKevés olyan főétel van, amelyhez ne passzolna egy kis bacon. A ropogós szalonnaszeletek ízesebbé, mutatósabbá teszik az ételt, mi ebből a 8 fogásból egészen biztosan nem hagynánk ki!
NosaltySajtos rúd ide, mini fasírtgolyók oda, pogácsa meg amoda, most valami nagyon extrával rukkoltunk elő nektek. Ez a tapas a karácsonyi/év végi vendégvárók csimborasszója (is) lehet, ha nyitottak vagytok az egyszerre édes és sós ízekre. Lessétek meg az új TikTok-videónkat!
NosaltyDúsítsuk baconnel a tésztáinkat, ha kiadós, cseppet sem vega fogásokra vágyunk, melyek viszonylag gyorsan elkészíthetők. Ezek a receptek a hétköznapok megmentői lehetnek!
NosaltyA múlt héten három baconterméket teszteltünk, most pedig az Amerika-szerte legismertebb készterméket tettük újabb próbára. A legjobb tengerentúli reggelit mostantól te is el tudod otthon készíteni!
HirdetésEgy sokunk által nagy becsben tartott alapanyagot kóstoltunk: bacon került a kezünk közé, és rögtön három fogásban teszteltük. Megmondjuk, mitől prémium ez a termék. (x)
HirdetésA bacon egyik nagy kedvencünk, tudjuk, hogy picit se vega, nemhogy vegán, de most bűnözünk. Dobáljuk leves tetejére pirítva, vagy rakott krumpliba, húsokhoz, nem bánjuk meg!
NosaltyA rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
NosaltyAhány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyNapi Tippünkből választ kaphatsz arra, hogy egészséges-e minden nap joghurtot enni!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!