szalonna

Nagyanyáink rakott krumplija így lett szaftos és ropogós

Az egyik leglaktatóbb, legmagyarosabb étel minden kétséget kizáróan a rakott krumpli. Kerülhet bele tojás, kolbász, tejföl vagy éppen sajt, akkor a legfinomabb, ha minden réteg alaposan átitatódik szafttal a sütés során. A következő receptet gyerekkori emlékek, főként nagyanyám utánozhatatlan receptje ihlette.

Hering András

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.