7 szalonnával megrakott túrós tészta, mely gyorsan csúszik
Pikk-pakk össze lehet dobni, és irtózatosan finom. Már csak egy kérdés van: édesen vagy sósan fogyasztjátok?
NosaltyPikk-pakk össze lehet dobni, és irtózatosan finom. Már csak egy kérdés van: édesen vagy sósan fogyasztjátok?
NosaltyLangalló, kenyérlángos, tökipompos: hol van itt az igazság? Nos, mivel nem egy gasztroirodalmi vagy ételelnevezési magazin vagyunk, nálunk az igazság mindig a receptben rejlik. Hoztunk is egy elég ütőset.
NosaltyAz egyik leglaktatóbb, legmagyarosabb étel minden kétséget kizáróan a rakott krumpli. Kerülhet bele tojás, kolbász, tejföl vagy éppen sajt, akkor a legfinomabb, ha minden réteg alaposan átitatódik szafttal a sütés során. A következő receptet gyerekkori emlékek, főként nagyanyám utánozhatatlan receptje ihlette.
Hering AndrásEgy jó sült húsra nehéz nemet mondani, főleg, ha odáig fokozta a készítője a csábítás erejét, hogy szalonnába tekerte az említett szeletet. De minek is mondanánk nemet?
NosaltySzalonnával minden jobb, és kész. De a viccet félretéve, tényleg nagyon sok recept elengedhetetlen része a szalonna, ugyanis ezen építünk szaftos alapot, ez lesz ropogós a sütőben, ez az a hozzávaló, ami nélkül „üres” lenne az étel.
NosaltyA bacont ropogósra pirítva szeretjük a legjobban: ilyen formájában szinte bármilyen fogást kiegészíthet. Most tésztákra szórtuk bőséges mennyiségben, és a végeredmény minden esetben isteni lett.
NosaltyAki szereti a sült szalonnát, rossz ember nem lehet. És ugyanez igaz a csokis kekszekre is. És milyen ember az, aki ezt a kettőt egyszerre szereti? Egész biztosan egy zseni.
Lakos BenedekA rakott krumpli egy szuper finom, könnyen elkészíthető és laktató egytálétel, mely változatosan variálható. Mi most sajtot és sült szalonnát is dobtunk rá! (x)
HirdetésEgy magyar háztartásban valószínűleg gyakori maradék a kisült szalonnazsír. Biztosan sokan használjuk, ahelyett, hogy kidobnánk, és ez nagyon helyes: ugyanis rengeteg módon képes újjászületni.
NosaltyÚj trend ütötte fel a fejét az interneten, mely a növényi étrendet követő embereknek is visszahozhatja a ropogós, füstös és kellemesen sós bacon ízét. Figyelem, a recept főszereplője nem más lesz, mint a kidobásra ítélt banánhéj!
Masszi- Rigó CsillaA Nébih kéri a vásárlókat, hogy az Auchanban kapható terméket alapos hőkezelés nélkül ne fogyasszák el!
NosaltyHétköznaponként szeretünk praktikus, gyorsan elkészíthető ízletes és laktató ételeket készíteni. Most a krumplin a sor, jöjjön 9 krumplis egytálétel!
NosaltyHogyan lehet rávenni az embereket arra, hogy rendesen, az orrot eltakarva hordják a maszkjukat? Valahogy így...
NosaltyAmikor én buktát sütök, az sosem lesz ugyanolyan, mint a nagymamámé – még akkor sem, ha végigtelefonáljuk az egész folyamatot. Miért lehet ez, és van-e remény azok számára, akik szeretnének ugyanolyan kelt tésztát készíteni, mint amit a dédijüknél, mamájuknál kóstoltak? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ…azt azonban nem ígérem, hogy meg is találtam.
Lakos BenedekAz egyik alapanyag a filléres, természetes otthoni tisztítópraktikák egyik állandó szereplője, a másik pedig egy csodás fűszer, mely mindenki konyhájában megtalálható. Így vessük be őket pára és penész ellen!
NosaltyŐsszel szép számmal megjelennek az erdei gombák, melyek között ehető és mérgező példányok is kibújnak a földből. A gyilkos galócáról köztudott, hogy halálosan mérgező, na de mi a helyzet a többi, kevésbé szóban forgó erdei lakóról? Lássuk, melyek azok, amik sose kerüljenek a kosaradba!
Balogh LillaMost megtudhatod, mennyire ismered jól az őszi zöldségeket. Ezúttal nem lesz olyan könnyű dolgod!
A csirkeszárny most bebizonyítja, hogy nem csak magyarosan sütve-szopogatva isteni, a padlizsán gyors curryba kerül és rizzsel társul, a kekszünk pedig pazar pekándiós-csokis lesz!
Ha eddig hagytad az ágak alatt a diófa levelét, akkor legyen ezután másképp! Egyrészt nem tud semmilyen növény megélni a diófa alatt, ha nem gereblyézzük össze a lehullott leveleket, másrészt érdemes felhasználni, ugyanis gyógyító képessége van.