7 szaftosan cuppantós tagliatelle hétkezdőnek
A héten a tagliatelle felé kanyarodunk, ami az olasz konyhát illeti: ez a tésztafajta tökéletesen magába szippantja a szószokat és mártásokat, guszta, elegáns, és a gyerekek is szeretik.
NosaltyA héten a tagliatelle felé kanyarodunk, ami az olasz konyhát illeti: ez a tésztafajta tökéletesen magába szippantja a szószokat és mártásokat, guszta, elegáns, és a gyerekek is szeretik.
NosaltySzeretjük a tésztasalátát, és készítjük is gyakran – azonban az esetek szinte 100 százalékában mindig majonézesen. Vajon van élet ezen a verzión túl is?
Lakos BenedekA mediterrán térség ételei szinte robbannak a szánkban, annyi aroma, fűszer, napfény és boldogság szorult beléjük. Ha pont erre van szükségünk, válogassunk az alábbi receptekből.
NosaltyNincs kedved órákig szöszmötölni a konyhában egy hosszú munkanap végén? Tökéletesen érthető! Jöjjenek a legjobb gyors tésztareceptek:
NosaltyAz időjárás szeszélyes, de ettől függetlenül ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy tél van. Ez pedig a gazdag egytálételek, szaftos tészták és illatos sült húsok ideje, amikor a megnyugtató melegséget a nap helyett az ételeink adják.
NosaltySzinte teljesen üres a hűtő, és a kamrában is csak egy csomag tészta árválkodik? Ráadásul még időnk sincsen főzni? Akármilyen hihetetlen, még ilyen körülmények között is születhet ebéd, lássuk, milyen!
Lakos BenedekÖtvözzük a tésztaételek gyorsaságát a sült csirke laktató faktorával: ezek az ebédek több energiát adnak majd, mint amennyit kivesznek belőlünk a készítés során. Ha jó cserének hangzik, akkor vágjunk is bele!
NosaltyA tészta mindig egy közkedvelt választás, és nem véletlenül: gyors, változatos és laktató, nem mellesleg pedig csordultig tölt boldogsághormonokkal. Az alábbi receptek tényleg ilyenek lehetnek, ugyanis 2022-ben ezek voltak a kedvenceitek.
NosaltyÉrdemes nagy adagot készíteni ezekből a salátákból, ugyanis egészen valószínű, hogy rá fogunk járni egy-egy falatonként, amíg végleg el nem fogy az összes.
NosaltyA tészták gombás alfaja minden, amire egy sietős napon szükségünk lehet: hamar készül, még hamarabb tűnik el a tányérból. Utána már csak azt kell eldönteni (szerencsére teli hassal), hogy ki mosogasson el.
NosaltyA tészta lehet egy gyorsan belapátolt, üres kalóriahalmaz is, ami után gyorsan megéhezünk, vagy lehet egy gazdag, jól kigondolt fogás, amivel akár egy egész napot is kibírunk. Mi az utóbbira szavazunk, és ti?
NosaltyA hús és a tészta kombinációja mindig tuti találat: gyorsan elkészül, ráadásul még a legválogatósabbak sem találnak rajta (ki)fogást. Nálatok melyik készül ma?
NosaltyAz ázsiai pirított tészták manapság már elég nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen egyszerűek, gyorsan összedobhatóak és laktatóak. Zöldséggel, hússal, mindenféle finomsággal piríthatjuk őket, isteni lesz.
NosaltySzósztól gazdag tésztaételekkel támadunk, melyek könnyűek, gyorsan megvannak, ugyanakkor kellemesen eltelítenek.
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.