10 fűszeres babos ragu és leves, ami feltölt energiával

Az összes hüvelyesben rengeteg fehérje található, és ez alól a bab sem kivétel. Főzzünk ezzel a csodás zöldséggel egy laktató ragut vagy levest, ami garantáltan felpörgeti majd a napunkat.

  1. 1.

    Az eredeti sokac cserepes bab

  2. 2.

    Sült paradicsomos fehérbabkrémleves

  3. 3.

    Gyors hagymás bab

  4. 4.

    Vegán chilis bab

  5. 5.

    Babgulyás minden jóval

  6. 6.

    Régimódi chilis bab

  7. 7.

    Tejfölös bableves burgonyával Iluskától

  8. 8.

    Babgulyás

  9. 9.

    Cajun babos egytál

  10. 10.

    Óriásbab fetával és rozmaringgal

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk