7 istenien ízletes fogás SERTÉSTARJÁBÓL

A tarja sokak kedvenc húsfajtája, mert sose száraz, sosem unalmas, ellenben remekül variálható zöldségekkel, fűszerekkel mártásokkal, köretekkel!

  1. 1.

    Mustáros tarja hagymás krumplival

  2. 2.

    Mustáros-fűszeres pácolt tarja

  3. 3.

    Klasszikus szerb gyuvecs

  4. 4.

    Rakott sertéstarja

  5. 5.

    Klasszikus cigánypecsenye

  6. 6.

    Fokhagymás-paprikás sertéstarja

  7. 7.

    Labancpecsenye

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!