30 perces villámfogások hőguta ellen

Kint tombol a hőség, minek fűtenéd még pluszban a lakást? Ezekkel a receptekkel pikk-pakk végzel a főzéssel és utána irány hűsölni!

  1. 1.

    Thai chilis csirkemell

  2. 2.

    Curry-s fasírtgolyók

  3. 3.

    Lazac kéksajtos bundában

  4. 4.

    Spagetti boscaiola

  5. 5.

    Lorraine fügés pizzája

  6. 6.

    Gong bao csirke

  7. 7.

    Gyöngykuszkusz padlizsánnal

  8. 8.

    Gyömbéres-citromos mini csirkenyársak

  9. 9.

    Libanoni húsgombócok joghurtszószban

  10. 10.

    Juhsajtos padlizsán tallér

  11. 11.

    Narancsos sertéskaraj

  12. 12.

    Steak borskéregben

  13. 13.

    Panko chicken nuggets

  14. 14.

    Csirkés taco

  15. 15.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek