17 krémes-szaftos rizottó tele mindenféle jóval

A rizottókészítés néhány alapszabálya: inkább vaj, mint olaj, leveskocka helyett alaplé, fehérbor használata ildomos, végül pedig fokozatos folyadékpótlás, sűrű kevergetés!

  1. 1.

    Balzsamecetes pácban érlelt kacsamell rizottó

  2. 2.

    Sóskás rizottó parmezánforgáccsal

  3. 3.

    Erdei gombás rizottó Ágica konyhájából

  4. 4.

    Vargányás rizotto Coook konyhájából

  5. 5.

    Sáfrányos rizottó

  6. 6.

    Rizibizi

  7. 7.

    Pirítottgombás-rizottó

  8. 8.

    Gombás rizottó

  9. 9.

    Csirkés-gombás rizottó

  10. 10.

    Zöldséges-pulykás-gombás rizottó

  11. 11.

    Tavaszi kecskesajtos rizottó

  12. 12.

    Gorgonzolás rizottó friss körtével és dióval

  13. 13.

    Laskás rizottó

  14. 14.

    Sült céklás rizottó rukkolával és kecskesajttal

  15. 15.

    Frutti di mare rizottó

  16. 16.

    Csirkés kakukkfüves rizottó

  17. 17.

    Csirkemáj-rizottó GastroHobbi konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?