16 sonkával feldobott húsétel

Sonkával igazán ízletesre varázsolhatod a húst. Aprítva tölteléknek, szeletelve göngyöléshez használhatod, de akár a fasírt tésztáját is felturbózhatod vele.

  1. 1.

    Őzgerinc formában sült vegyes vagdalt

  2. 2.

    Aszalt szilvás csirkemell baconköntösben

  3. 3.

    Serpenyős cordon bleu

  4. 4.

    Húsvéti medvehagymás töltött karaj

  5. 5.

    Göngyölt pulykamellfilé zöldséges rizsen tálalva

  6. 6.

    Csirkemell hawaii módra

  7. 7.

    Csirkemell savanyú káposzta ágyon sütve fűszeres újkrumplival

  8. 8.

    Füstölt sajtos-sonkás és fetás csirkemell pirított gombával

  9. 9.

    Erdélyi töltött karaj

  10. 10.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  11. 11.

    Csirkemell sonkás sajtmártással

  12. 12.

    Csirke Cordon Bleu

  13. 13.

    Balkán húspogácsa

  14. 14.

    Göngyölt csirkemell leveles tésztában

  15. 15.

    Milánói töltött csirke

  16. 16.

    Szűzérmék hentes módra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek