r
Nosalty Logó

Göngyölt csirkemell leveles tésztában

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Göngyölt csirkemell leveles tésztában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 23% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkemell szeletekhez

A leveles tésztába bújtatáshoz

Összesen 486 Kcal
  • 23% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkemell szeletekhez

A leveles tésztába bújtatáshoz

Összesen 2915 Kcal
  • 23% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkemell szeletekhez

A leveles tésztába bújtatáshoz

Összesen 198 Kcal
  • 23% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1343.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    234 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    443 mg
  • Nátrium
    577 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    114.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 486 Kcal
  • 23% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    281 g

Zsír

  • Összesen
    143.3 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    904 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8060.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    242 mg
  • Kálcium
    1402 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    279 mg
  • Foszfor
    2661 mg
  • Nátrium
    3459 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    684.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    581 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    77 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    820 mg
  • Retinol - A vitamin:
    574 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 2915 Kcal
  • 23% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    544.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    234 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 198 Kcal

Hozzávalók

A csirkemell szeletekhez

A leveles tésztába bújtatáshoz

Elkészítés

A csirkemell szeletekhez

  1. A 12 db kiklopfolt csirkemellfilét mindkét oldalán beszórjuk fűszersóval.
  2. Ráterítjük a sonkát, majd egy szelet sajtot.
  3. Összegöngyöljük, majd fogvájóval rögzítjük a tekercset.
  4. 30 percig sütjük előmelegített sütőben175 fokon.
  5. A leveles tésztát 12 részre osztjuk, bevonjuk vele a kész húst, kicsit beirdaljuk, megkenjük egy felvert tojással, majd visszatesszük a sütőbe még egy jó 15 percre.
  6. Krumplipürével tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 540
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 28
  • Össznézettség: 52082
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 24.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Egyszerű, gyors finomság.

Hozzávalók

A csirkemell szeletekhez

A leveles tésztába bújtatáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.