16 retró tészta édesen

Tapasztalataink szerint két részre oszlik a tábor: van, aki hallani sem akar az édes tésztaváltozatokról, másik fele pedig bolondul érte. Mi most az utóbbinak kedvezünk.

  1. 1.

    Batátás derelye almalekvárral töltve

  2. 2.

    Sült mákos tészta

  3. 3.

    Prézlis tészta

  4. 4.

    Szilvalekváros derelye

  5. 5.

    Darás tészta

  6. 6.

    Mákos tészta

  7. 7.

    Grízes tészta baracklekvárral

  8. 8.

    Édes túrós tészta

  9. 9.

    Mákos tészta egyszerűen

  10. 10.

    Kakaós spagetti

  11. 11.

    Mákos laska-palóc krumplilángos édesen

  12. 12.

    Levendulás tészta citrusos sütőtökszósszal

  13. 13.

    Szilvalekváros derelye Nünüke konyhájából

  14. 14.

    Epres táska túrós tésztából

  15. 15.

    Kuszkuszos metélt gyümölcssalátával

  16. 16.

    Kapros-túrós- és szilvalekváros derelye

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek