15 hibátlan saslikrecept - grillezd nyárson!

Egy finom salátával, egy szelet ropogós kenyérrel tökéletes hétköznapi vacsora vagy hétvégi ebéd készülhet belőle. Ne habozz, próbáld ki receptjeinket, fűzd a finomságokat!

  1. 1.

    Saslik variációk

  2. 2.

    Saslik reggelire

  3. 3.

    Vega saslik

  4. 4.

    Magyaros pulykasaslik sütőben

  5. 5.

    Gyömbéres-kurkumás csirkesaslik

  6. 6.

    Édes savanyú barackos csirkenyárs

  7. 7.

    Csípős húsgolyók nyárson

  8. 8.

    Rablóhús 2.

  9. 9.

    Banános szűzérmék nyárson

  10. 10.

    Saslik barnamártással

  11. 11.

    Garnélás gombanyársak

  12. 12.

    Pácolt citromos csirkenyárs

  13. 13.

    Grillezett marhahúsos nyársak

  14. 14.

    Hawaii csirkenyárs

  15. 15.

    Csirkemell medvehagymás grízgombóccal

Tudtad?

A saslik a pusztai eredetű népek mindenhol ismert ételének, a nyárson, nyílt tűzön sütött húsnak (lásd a magyar rablóhúst) Oroszországban és a kaukázusi népek konyhájában ismert változata. Elnevezése a krími tatár eredetű, tatár nyelven valami a nyárson jelentéssel bír.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek