15 hibátlan saslikrecept - grillezd nyárson!

Egy finom salátával, egy szelet ropogós kenyérrel tökéletes hétköznapi vacsora vagy hétvégi ebéd készülhet belőle. Ne habozz, próbáld ki receptjeinket, fűzd a finomságokat!

  1. 1.

    Saslik variációk

  2. 2.

    Saslik reggelire

  3. 3.

    Vega saslik

  4. 4.

    Magyaros pulykasaslik sütőben

  5. 5.

    Gyömbéres-kurkumás csirkesaslik

  6. 6.

    Édes savanyú barackos csirkenyárs

  7. 7.

    Csípős húsgolyók nyárson

  8. 8.

    Rablóhús 2.

  9. 9.

    Banános szűzérmék nyárson

  10. 10.

    Saslik barnamártással

  11. 11.

    Garnélás gombanyársak

  12. 12.

    Pácolt citromos csirkenyárs

  13. 13.

    Grillezett marhahúsos nyársak

  14. 14.

    Hawaii csirkenyárs

  15. 15.

    Csirkemell medvehagymás grízgombóccal

Tudtad?

A saslik a pusztai eredetű népek mindenhol ismert ételének, a nyárson, nyílt tűzön sütött húsnak (lásd a magyar rablóhúst) Oroszországban és a kaukázusi népek konyhájában ismert változata. Elnevezése a krími tatár eredetű, tatár nyelven valami a nyárson jelentéssel bír.

Legújabb receptek

Pulyka Wellington módra

A pulyka Wellington módra egy elegáns és különleges étel, amely a klasszikus Beef Wellington receptjének egy szárnyas húsból készült változata. Lényege, hogy a pulykamellfilét ízletes ...

Ciniminis keksz

Hatalmas rajongói vagyunk a hagyományos csokidarabkás keksznek, de ez a fahéjas-fehércsokis talán még nagyobb kedvencünk lett. A kívül ropogós, belül szaftos fahéjas sütik önmagukban ...

Címlapról ajánljuk

9 kiváló hely országszerte, ahonnan nyugodt szívvel rendelhetsz bejglit

Bejgli nélkül épp úgy elképzelhetetlen a karácsony, mint Last Christmas vagy Igazából szerelem nélkül. Van, ahol generációról generációra öröklődő recept alapján készül az ünnepi sütemény, de szerencsére annak sem kell aggódnia, aki nem tud/akar nekilátni otthon a bejglisütésnek. Mutatunk kilenc opciót, ahonnan bátran rendelhetsz, akár a klasszikus, akár az új ízek rajongója vagy. De van ötletünk annak is, aki speciális étrendet folytat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...