14 sütemény Márton-napra (is), ami csak úgy eteti magát

Hájasok, krémesek, zserbók, gesztenyések, túrósak. A libacombot követően azért illik valami sütikét is az asztalra tenni, nem?

  1. 1.

    Házi krémes

  2. 2.

    Skót krémes

  3. 3.

    Mimóza szelet

  4. 4.

    Zserbó Judit konyhájából

  5. 5.

    Mézes krémes

  6. 6.

    Szilvalekváros hájas süti

  7. 7.

    Kata szelet

  8. 8.

    Zsíros túrós sütemény

  9. 9.

    Gesztenyés hókifli Fuji konyhájából

  10. 10.

    Kókuszos krémes

  11. 11.

    Gesztenyés krémes sütés nélkül

  12. 12.

    Grízes krémes

  13. 13.

    Hájas tészta baracklekvárral

  14. 14.

    Flamingó szelet Judit69 konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek