13+1 OLCSÓ pörkölt hó végére

Végletekig variálhatod: készítsd zöldségből, ha könnyedebbre vágysz, de egyszer-egyszer a sertéshús is beleférhet. Galuska vagy friss, ropogós kenyér kötelező mellé!

  1. 1.

    Zöldbabpörkölt orsókával

  2. 2.

    Csirkepörkölt Évi nénitől

  3. 3.

    Vörösboros csirkezúza-ragu

  4. 4.

    Borsós gombapaprikás Iluskától

  5. 5.

    Csirkepaprikás Márti konyhájából

  6. 6.

    Sertéspörkölt

  7. 7.

    Laskagombás paprikás csirke

  8. 8.

    Gombapörkölt kuszkusz körettel

  9. 9.

    Karfiolpaprikás

  10. 10.

    Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt

  11. 11.

    Gombapörkölt túrós nokedlivel

  12. 12.

    Tojásos cukkinipörkölt

  13. 13.

    Paprikás csirke nokedlivel

  14. 14.

    Lekváros gombapörkölt tejszínhabbal és túrós csipetkével

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek