13 pihe-puha csoda csiga, ami nem kakaós és nem is fahéjas

Nyáron mellőzve volt a sütő, hűvös időben már jól esik begyújtani - készítsünk omlós-foszlós, lágy, kelt tésztás csodákat!

  1. 1.

    Mákos-narancslekváros csiga

  2. 2.

    Diós csigák Csilla konyhájából

  3. 3.

    Mákos bejglicsiga

  4. 4.

    Mandulás-levendulás csiga tang zhonggal

  5. 5.

    Vaníliás kókuszos csiga banánnal

  6. 6.

    Karamellás csiga

  7. 7.

    Svéd sáfrányos csiga vaníliakrémmel

  8. 8.

    Szilvás-grízes kelt csiga

  9. 9.

    Vajas csiga

  10. 10.

    Törökmogyorós csiga

  11. 11.

    Balesetes kardamomos csiga

  12. 12.

    Kardemummabullar - svéd kardamomos csiga

  13. 13.

    Fantázia háromszögek

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek