13 felturbózott fasírt vagy vagdalt

Ha vendégvárásról van szó, elsőként mindenkinek a fasírt vagy egyben sült társa, a vagdalt jut eszébe. Jogosan. Előre elkészíthető, könnyen szállítható, és még mutatós is.

  1. 1.

    Cevapcici

  2. 2.

    Eredeti skót tojás

  3. 3.

    Zöldséggel töltött stefánia

  4. 4.

    Fűszeres grillfasírt nyárson

  5. 5.

    Vagdalt hús crede módon

  6. 6.

    Diós fasírt színes paprikakörettel

  7. 7.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  8. 8.

    Húsrudak babsalátával

  9. 9.

    Tojásos darálthús-gombóc

  10. 10.

    Csirkés minifasírt fürjtojással

  11. 11.

    Tojással töltött gombás vagdalt

  12. 12.

    Sárgarépás Stefánia-vagdalt

  13. 13.

    Hideg fasírtgolyó tál

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek