12 zöldséges tócsni és fasírt - mert nem kell mindig hús

Ki mondta, hogy jóllakni csak hússal lehet? Senki! Készíts vacsorára zöldséges fasírtot, jöjjön a sárgarépa, cukkini, sütőtök, burgonya, káposzta!

  1. 1.

    Gombafasírt A kis gasztronauta konyhájából

  2. 2.

    Céklafasírt

  3. 3.

    Káposztás tallérok

  4. 4.

    Sütőtökös röszti

  5. 5.

    Lisztmentes diétás cukkini lepényke

  6. 6.

    Sajtos brokkolifasírt

  7. 7.

    Padlizsántallérok

  8. 8.

    Gombás feltét

  9. 9.

    Tökmagos zöldségtallérok

  10. 10.

    Sajtos burgonyás tallérok

  11. 11.

    Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni

  12. 12.

    Török ihletésű burgonyás cukkinilepénykék

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?