12 megúszós nyári fogás levestől a desszertig, ha idén (még) nem jutottál el nyaralni

Tizenkét étel, amihez nem kell megerőltetned magad a konyhában, és elég nyáriasak ahhoz, hogy ha nem sikerült útra kelned, fogyasztásuk közben akkor is nyaraláson kapod magad.

Nincs mindig arra időnk és szabadságunk, hogy külföldön a hegyekben túrázzunk, vagy a tengerparton süttessük a hasunkat. Legalább tömjük meg olyan nyárias fogásokkal, amelyek a Balaton-partra, vagy valamely korábbi, idegenben töltött nyaralásunkra emlékeztetnek. Ezekhez a nyári finomságokhoz tényleg nem kell sok munka, és nagyon élményesek!

Levesek

  • Kaporral mindent feldobhatsz, egy egyszerű káposztalevest is, így almával még üdébb, és az orosz rokonoknak is tudsz valami újat mutatni vele.

Főételek

  • Ha paella, akkor Spanyolország, de most távolabb gondolunk, menjünk egészen Amerikába, Luisianaba, és együnk Jambalayát!
  • Olasz tészta nélkül nincs igazi nyár, friss paradicsommal a leggyorsabb és a legfinomabb.

Desszertek

  • Itt a friss nagyis sárgabaracklekvár, azonnal császármorzsáért kiált, de ne állj ám a tűzhelynél, tedd sütőbe, és közben olvass el egy női magazint!
  • Könnyű, isteni és üdítő ez a citromos torta, akár az olasz nagynénéd is küldhette volna ajándékba.

Uzsonnák

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!


Ezek a cikkek is érdekelhetnek még:

Címlapról ajánljuk

További cikkek