12 incsi-fincsi diós süti őszidőre

Az őszi-téli időszak kedvelt alapanyaga a dió. Tehetjük a sütemény tésztájába, dúsíthatjuk vele a krémet, vagy szórjuk a tetejére apró darabokban!

  1. 1.

    Kijevi diós

  2. 2.

    Tejfölös-diós sütemény

  3. 3.

    Diós-szilvás süti

  4. 4.

    Diós háromszögek

  5. 5.

    Diós-mézes szelet Tomatotree konyhájából

  6. 6.

    Diós krémes háromszög

  7. 7.

    Lottó szelet

  8. 8.

    Diós diókrémes szelet

  9. 9.

    Grízes sütemény fényes mézes dióval

  10. 10.

    Diós süti szilvával

  11. 11.

    Londoni szelet kétféle ízben

  12. 12.

    Banános-diós sütemény

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek