Konyha - Vágod?

Felfedjük előttetek a tökéletes kijevi csirkemell titkait

A rántott csirke örök sláger, ha pedig meg is töltjük valami finomággal, akkor igazán felülmúlhatatlan. Lehet sajttal-sonkával, aszalt gyümölcsökkel, kolbásszal, gyakorlatilag bármivel, amit szeretünk. Na és itt van a szaftos és mutatós kijevi csirkemell, a tökéletes ünnepi főétel: két titka a ropogós panír és a jó ízesítésű fűszervaj.(x)

Hirdetés

Ha a karácsony sütemény lenne, püspökkenyér lenne

A püspökkenyérben minden benne van, ami a karácsonyt idézi, nincs mese, kiemelt helyet kap az ünnepi sütirepertoárban! A mi verziónk csodás és változatos alapanyagokból készült, kívülről pedig selymes csokimázzal vontuk be. Érdemes belőle egyszerre kettőt-hármat is készíteni, mivel garantáltan el fog fogyni. Mutatjuk a receptet!(x)

Hirdetés

Ne keresd tovább – itt a tökéletes karácsonyi ajándéklista a...

Ismét közeledik az évnek az az időszaka, amikor – ha nem figyelünk – felesleges ajándékok és kínos jópofaságok lepik el a lakásokat. Legyen ez a karácsony más: a következő pár zokni, kockás sál vagy vicces hűtőmágnes helyett készüljünk olyan meglepetéssel, amely garantáltan örömet szerez. (x)

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.