6 tuti tipp unalom és éhség ellen
Beköszöntött az igazi ősz, de a zord időjárás sem szegheti kedvünk ilyen programkínálat mellett. Tombol a Design Hét, újra Pálinkafesztivál, és persze még mindig éljen a bor!
Szikszai AnnaBeköszöntött az igazi ősz, de a zord időjárás sem szegheti kedvünk ilyen programkínálat mellett. Tombol a Design Hét, újra Pálinkafesztivál, és persze még mindig éljen a bor!
Szikszai AnnaHarmadik alkalommal rendeztek Budapesten Édes Napokat. Édes volt a péntek, a szombat és a vasárnap is a Millenáris parkban.
KabaA szüreti időszak javában tombol, és egy kis édesség is jut még erre a hétre. Íme a programajánlónk szeptember végére.
Szikszai AnnaNevezzük bárhogyan is, egyazon ételről van szó, amelynek elkészítésében összemérték tudásukat a NoSalty szakácsai és versenybe szálltak a Prímagáz értékes nyereményeiért.
DávidItt a szeptember, kezdődik a szüret. Jöhet egy jó kiadós szekszárdi pincepörkölt némi borocskával és indulhat a szüreti mulatság saját otthonunkban!
GrétiTombol a szüreti időszak, ünnepeljük a csokoládét, és még nyeregbe is pattanunk. Nézzük, milyen programok várnak ránk a héten..
Szikszai AnnaSzeptember első hete szinte roskadozott a gasztronómiai programoktól, igazán nem lehetett okunk panaszra. Most a bor, a szüretelés és a szürkemarha kerül a középpontba.
Szikszai AnnaPénteken pontban délben Józsefváros palota negyede megnyitja kapuit a sör szerelmesei előtt, akik vasárnapig lubickolhatnak a sör élvezete okozta mámorban.
KabaNyakunkon az ősz és vele megannyi program! Szeptember rengeteg gasztronómiai élménnyel igyekszik megörvendeztetni bennünket. Lássuk mit kínál az első héten.
Szikszai AnnaSokan szidták az idei Sziget Fesztivált, hogy nem jó a line-up, drága, meg egyébként is… Mi inkább csak 10+1 képben megmutatjuk, hogy mi mit láttunk!
DávidEljött a nyár utolsó hónapja, ezzel együtt az utolsó alkalmak egyike, hogy kihasználjuk a jó időt és hódoljunk a kulináris élvezeteknek. A kínálatra most nem lehet panaszunk!
DávidAz idei nyár várhatóan legforróbb hétvégéjén több mint 50 kiállító vonultatja fel hűsítő finomságait a balatonfüredi Vitorlás téren és Tagore sétányon. (x)
Nosalty.huBarátok, fürdés, vízibiciklizés, napozás, honfoglaló francia akcentussal, tánc, grill, gulyás, ivás, evés, újra ivás, és evés. Nekünk ilyen volt az idei Bánki-tó Fesztivál.
adminA szülők félve engedik el gyermekeiket a fesztiválokra, mert szerintük csak a tudatmódosítók kábulatában buliznak itt a fiatalok. Megmutatjuk, mi mit tapasztaltunk.
DávidCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyVégre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!
NosaltyTemérdek rizs- vagy üvegtészta esetleg udon- vagy göndör búzatészta, megannyi különleges fűszer, a magyar konyha számára szokatlan feltét és ízvilág. Az ázsiai levesek annyira finomak és addiktívak, hogy nem csoda, hogy jó ideje megőrül értük a világ!
NosaltyA bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Szuperfincsi menüsor, melyben a gomba, a zöldbab, a sertéshús és az áfonya a főszereplő.
A lazac igazi szuperélelmiszernek számít, azonban nem ez az egyetlen halfajta, amelyik tele van hasznos tápanyagokkal.