6 tuti tipp unalom és éhség ellen
Beköszöntött az igazi ősz, de a zord időjárás sem szegheti kedvünk ilyen programkínálat mellett. Tombol a Design Hét, újra Pálinkafesztivál, és persze még mindig éljen a bor!
Szikszai AnnaBeköszöntött az igazi ősz, de a zord időjárás sem szegheti kedvünk ilyen programkínálat mellett. Tombol a Design Hét, újra Pálinkafesztivál, és persze még mindig éljen a bor!
Szikszai AnnaHarmadik alkalommal rendeztek Budapesten Édes Napokat. Édes volt a péntek, a szombat és a vasárnap is a Millenáris parkban.
KabaA szüreti időszak javában tombol, és egy kis édesség is jut még erre a hétre. Íme a programajánlónk szeptember végére.
Szikszai AnnaNevezzük bárhogyan is, egyazon ételről van szó, amelynek elkészítésében összemérték tudásukat a NoSalty szakácsai és versenybe szálltak a Prímagáz értékes nyereményeiért.
DávidItt a szeptember, kezdődik a szüret. Jöhet egy jó kiadós szekszárdi pincepörkölt némi borocskával és indulhat a szüreti mulatság saját otthonunkban!
GrétiTombol a szüreti időszak, ünnepeljük a csokoládét, és még nyeregbe is pattanunk. Nézzük, milyen programok várnak ránk a héten..
Szikszai AnnaSzeptember első hete szinte roskadozott a gasztronómiai programoktól, igazán nem lehetett okunk panaszra. Most a bor, a szüretelés és a szürkemarha kerül a középpontba.
Szikszai AnnaPénteken pontban délben Józsefváros palota negyede megnyitja kapuit a sör szerelmesei előtt, akik vasárnapig lubickolhatnak a sör élvezete okozta mámorban.
KabaNyakunkon az ősz és vele megannyi program! Szeptember rengeteg gasztronómiai élménnyel igyekszik megörvendeztetni bennünket. Lássuk mit kínál az első héten.
Szikszai AnnaSokan szidták az idei Sziget Fesztivált, hogy nem jó a line-up, drága, meg egyébként is… Mi inkább csak 10+1 képben megmutatjuk, hogy mi mit láttunk!
DávidEljött a nyár utolsó hónapja, ezzel együtt az utolsó alkalmak egyike, hogy kihasználjuk a jó időt és hódoljunk a kulináris élvezeteknek. A kínálatra most nem lehet panaszunk!
DávidAz idei nyár várhatóan legforróbb hétvégéjén több mint 50 kiállító vonultatja fel hűsítő finomságait a balatonfüredi Vitorlás téren és Tagore sétányon. (x)
Nosalty.huBarátok, fürdés, vízibiciklizés, napozás, honfoglaló francia akcentussal, tánc, grill, gulyás, ivás, evés, újra ivás, és evés. Nekünk ilyen volt az idei Bánki-tó Fesztivál.
adminA szülők félve engedik el gyermekeiket a fesztiválokra, mert szerintük csak a tudatmódosítók kábulatában buliznak itt a fiatalok. Megmutatjuk, mi mit tapasztaltunk.
DávidNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.