Fesztivál

Megint édes napok jöttek!

Harmadik alkalommal rendeztek Budapesten Édes Napokat. Édes volt a péntek, a szombat és a vasárnap is a Millenáris parkban.

Kaba

Haluska, galuska, sztrapacska

Nevezzük bárhogyan is, egyazon ételről van szó, amelynek elkészítésében összemérték tudásukat a NoSalty szakácsai és versenybe szálltak a Prímagáz értékes nyereményeiért.

Dávid

Készítsünk szüreti ételeket!

Itt a szeptember, kezdődik a szüret. Jöhet egy jó kiadós szekszárdi pincepörkölt némi borocskával és indulhat a szüreti mulatság saját otthonunkban!

Gréti

Tuti tippek a jó hangulathoz!

Szeptember első hete szinte roskadozott a gasztronómiai programoktól, igazán nem lehetett okunk panaszra. Most a bor, a szüretelés és a szürkemarha kerül a középpontba.

Szikszai Anna

Senki sem marad szárazon!

Pénteken pontban délben Józsefváros palota negyede megnyitja kapuit a sör szerelmesei előtt, akik vasárnapig lubickolhatnak a sör élvezete okozta mámorban.

Kaba

TOP 10 program szeptemberre

Nyakunkon az ősz és vele megannyi program! Szeptember rengeteg gasztronómiai élménnyel igyekszik megörvendeztetni bennünket. Lássuk mit kínál az első héten.

Szikszai Anna

Fesztiválköztársaság 10+1

Sokan szidták az idei Sziget Fesztivált, hogy nem jó a line-up, drága, meg egyébként is… Mi inkább csak 10+1 képben megmutatjuk, hogy mi mit láttunk!

Dávid

Augusztusi gasztroprogramok

Eljött a nyár utolsó hónapja, ezzel együtt az utolsó alkalmak egyike, hogy kihasználjuk a jó időt és hódoljunk a kulináris élvezeteknek. A kínálatra most nem lehet panaszunk!

Dávid

4 nap a Bánki-tavon

Barátok, fürdés, vízibiciklizés, napozás, honfoglaló francia akcentussal, tánc, grill, gulyás, ivás, evés, újra ivás, és evés. Nekünk ilyen volt az idei Bánki-tó Fesztivál.

admin

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?