Senki sem marad szárazon!

Pénteken pontban délben Józsefváros palota negyede megnyitja kapuit a sör szerelmesei előtt, akik vasárnapig lubickolhatnak a sör élvezete okozta mámorban.

Erre kell odafigyelni!

És ez nem is az első eset, hanem már a hatodik. Ez a szám is bizonyítja, hogy van igény a kézműves sörökre.

Egy ideje már nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a magyar gasztronómia terített asztalán a sör is helyet követel magának. Nagyon helyes! Minél színesebb a teríték, annál jobb. És hogy nevén nevezzük az eseményt, ez lesz a VI. Főzdefeszt fesztivál. A Mikszáth tér újra megtelik a hazai sörfőzdék krémjével.

Amikor sokan kóstolnak egyszerre

Így jártunk a tavaszi Főzdefeszten >>>

Kóstolhatunk mindennapi ivósöröket, veretes európai klasszikusokat vagy épp olyan különlegességeket, mint a hidegmálnázott búzasörélesztős IPA vagy a kókuszos California pale ale.

Szépek

A komló őszi ünnepén izgalmas ízekből nem lesz hiány, így, ha valaki még mindig nem kóstolt magyar kézműves sört, a Főzdefesztnél jobb alkalmat nem is találhatna az ismerkedéshez.

Alakuló hangulat

A hivatalos sörlistát ajánlom mindenki figyelmébe, amit most csak azért nem írok ide, mert olyan hosszú, mint egy egész estés hollywoodi film stáblistája!

Ide kattintva minden kiderül a fesztiválról, még a sörlista is >>>

Főzdefeszt a Facebookon >>>

Szeptemberi top 10 program >>>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.