Senki sem marad szárazon!

Pénteken pontban délben Józsefváros palota negyede megnyitja kapuit a sör szerelmesei előtt, akik vasárnapig lubickolhatnak a sör élvezete okozta mámorban.

Erre kell odafigyelni!

És ez nem is az első eset, hanem már a hatodik. Ez a szám is bizonyítja, hogy van igény a kézműves sörökre.

Egy ideje már nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a magyar gasztronómia terített asztalán a sör is helyet követel magának. Nagyon helyes! Minél színesebb a teríték, annál jobb. És hogy nevén nevezzük az eseményt, ez lesz a VI. Főzdefeszt fesztivál. A Mikszáth tér újra megtelik a hazai sörfőzdék krémjével.

Amikor sokan kóstolnak egyszerre

Így jártunk a tavaszi Főzdefeszten >>>

Kóstolhatunk mindennapi ivósöröket, veretes európai klasszikusokat vagy épp olyan különlegességeket, mint a hidegmálnázott búzasörélesztős IPA vagy a kókuszos California pale ale.

Szépek

A komló őszi ünnepén izgalmas ízekből nem lesz hiány, így, ha valaki még mindig nem kóstolt magyar kézműves sört, a Főzdefesztnél jobb alkalmat nem is találhatna az ismerkedéshez.

Alakuló hangulat

A hivatalos sörlistát ajánlom mindenki figyelmébe, amit most csak azért nem írok ide, mert olyan hosszú, mint egy egész estés hollywoodi film stáblistája!

Ide kattintva minden kiderül a fesztiválról, még a sörlista is >>>

Főzdefeszt a Facebookon >>>

Szeptemberi top 10 program >>>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!