Szereplők

Czigléczky Tibor

Gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a gasztronómiát, az étel és a főzés szeretete már kiskorom óta megragadt bennem. 

Nosalty

Sass Dániel

Egyik reggel a tükör előtt állva nem tetszett, amit láttam. A folyamatos irodai munka és a mozgásszegény életmód miatt meghíztam. Változtatnom kellett és változtattam is.

Nosalty

Maul Zsolt

Pályafutásomat 15 éve borászként kezdtem Villányban. Mellette a gasztronómia is szerves része lett az életemnek. 

Nosalty

Zámbó Anna

Gyerekkorom óta szenvedélyem a főzés, 5 évesen kezdtem Anyukámtól ellesni a főzés fortélyait, később pedig az egész családom nyomott hagyott a főzési stílusomban.

Nosalty

Veres Norbert

Fontos, hogy boldogan éljük a mindennapokat és mindenben keressük meg a jót.

Nosalty

Marincsák Luca

Korán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek.

Nosalty

Mikes Márk

Főzni gyerekkorom óta szeretek, de 3 éve foglalkozom tudatosan ezzel. A főzés-sütés számomra több, mint hobbi.

Nosalty

Hummel Zsolt

Nyitott és pozitív ember vagyok, aki  lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt.

Nosalty

Sutka Róbert

Körülbelül öt éve kezdtem el főzni. Addig a legbonyolultabb étel, amit elkészítettem, a rántotta volt és a bundás kenyér. 

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Rizses ételinspirációk a legjobbtól – A Ben’s Original™ az otthonfőzés...

Ugyan a világ elsőszámú rizsmárkája, az Uncle Ben’s 2022 januárjától a jól ismert színekben, de „Ben bácsi” arcképe nélkül, megújult, BEN’S ORIGINAL™ márkanéven lesz megtalálhatók a boltok polcain, továbbra is elkötelezett marad a világ legjobb rizsének előállítása mellett. Mi több, ételinspirációival és magyarországi aktivitásaival „mindenkinek helyet kínálnak az asztalnál”.

Szponzorált tartalom

További cikkek

Az egekbe szökik egy alapzöldségünk ára

Sajnos nem áll meg az élelmiszerek árának emelkedése: egyre több termék lassan a nehezen megfizethető kategóriába kerül. Ez történt most a szinte mindennaposan fogyasztott zöldséggel, a krumplival is.