Czigléczky Tibor
Gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a gasztronómiát, az étel és a főzés szeretete már kiskorom óta megragadt bennem.
NosaltyGyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a gasztronómiát, az étel és a főzés szeretete már kiskorom óta megragadt bennem.
NosaltyÉn vezetem Magyarország első és egyetlen autentikus filippino konyháját.
NosaltyEgyik reggel a tükör előtt állva nem tetszett, amit láttam. A folyamatos irodai munka és a mozgásszegény életmód miatt meghíztam. Változtatnom kellett és változtattam is.
NosaltyPályafutásomat 15 éve borászként kezdtem Villányban. Mellette a gasztronómia is szerves része lett az életemnek.
NosaltyGyerekkorom óta szenvedélyem a főzés, 5 évesen kezdtem Anyukámtól ellesni a főzés fortélyait, később pedig az egész családom nyomott hagyott a főzési stílusomban.
NosaltyPetrás-Gódor Annamária vagyok, 29 éves. Budapesten élek a férjemmel és a boxer kutyámmal.
NosaltyKorán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek.
NosaltyFőzni gyerekkorom óta szeretek, de 3 éve foglalkozom tudatosan ezzel. A főzés-sütés számomra több, mint hobbi.
NosaltyNyitott és pozitív ember vagyok, aki lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt.
NosaltyKörülbelül öt éve kezdtem el főzni. Addig a legbonyolultabb étel, amit elkészítettem, a rántotta volt és a bundás kenyér.
NosaltyA tavalyi árhoz képest jóval olcsóbban lehet most tojást venni, de a csirkehús szerelmeseinek is jó hírrel szolgálhatunk.
NosaltyBizony, a gyömbéres keksz nemcsak karácsonykor és télen esik jól, hanem a kicsit borongósabb tavaszi napokon is.
NosaltyHa csak pár egyszerű alapanyagod van otthon, és csupán fél óra áll rendelkezésedre a főzésre, akkor dobj össze egy ízletes zöldséglepénykét. Az alábbi receptek olyan ínycsiklandozóak, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a neki tetszőt.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Mi nagyon odavagyunk a rizses egytálételekért, mert annyiféleképpen lehet őket variálni. Készíthetünk például sült céklás verziót, klasszikus bácskai rizses húst, selymes rizottót vagy különleges prasorizot.
A lazac igazi szuperélelmiszernek számít, azonban nem ez az egyetlen halfajta, amelyik tele van hasznos tápanyagokkal.