Hummel Zsolt

Nyitott és pozitív ember vagyok, aki  lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt.

Név: Hummel Zsolt

Életkor: 42

Foglalkozása: reklámfelületekkel foglalkozom, de azt szeretem a legjobban, ha intimitás gourmet lehetek, ez a civil misszióm

Kedvenc ízvilág: francia bisztró

Kedvenc szakács: Raymond Blanc, Anthony Bourdain

Kedvenc saját recept: Egy és férfi egy nő lencsében elmesélve

Kedvenc recept: Boeuf BourguignonSaját specialitás: Vadrózsás pite, repcevirág leves, párolt napraforgóbimbó, bikapénisz

Nyitott és pozitív ember vagyok, aki lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt. Amatőr séf vagyok, mert számomra a főzés és az étkezés is hozzátartozik az élet örömeihez. Vallom, hogy egy jó vacsora lehet elő- vagy utójáték, vagy maga a játékos szex, így hát valóban egy intimitás gourmet vagyok. Szabadidőmben az erdőket járom, virágokat, bogyókat, vadnövényeket gyűjtök, hogy étel váljon belőlük, mindannyiunk örömére.Az a vágy vezérel, hogy a gasztronómiát az intimitással ötvözzem, az ételeken keresztül fejezzem ki az intimitásban megélt élet gazdagságát és mennyei ízeit.

Legújabb receptek

Lazacpogácsa

A különféle halfasírtok eredetileg maradékmentés céljából készültek, lazacból azonban annyira finom halpogácsát készíthetünk, hogy érdemes külön emiatt venni egy adagot. A sült ...

Bodzasorbet

Az otthon elrakott vagy éppen boltban vett bodzaszörpöt két másik hozzávalóval és egy pofonegyszerű technikával könnyedén házi sorbet-vé alakíthatjuk. Tényleg érdemes kipróbálni, ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos töltött paprika

Turós Emil konyhai alapmű szakácskönyvéből származik a recept. Aki kedveli a hagyományos ízeket, ezzel a recepttel biztosan nem lő mellé.  Az elkészítését annyival egészíteném ki, ...

Egyszerű tökfőzelék

Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.