Hummel Zsolt

Nyitott és pozitív ember vagyok, aki  lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt.

Név: Hummel Zsolt

Életkor: 42

Foglalkozása: reklámfelületekkel foglalkozom, de azt szeretem a legjobban, ha intimitás gourmet lehetek, ez a civil misszióm

Kedvenc ízvilág: francia bisztró

Kedvenc szakács: Raymond Blanc, Anthony Bourdain

Kedvenc saját recept: Egy és férfi egy nő lencsében elmesélve

Kedvenc recept: Boeuf BourguignonSaját specialitás: Vadrózsás pite, repcevirág leves, párolt napraforgóbimbó, bikapénisz

Nyitott és pozitív ember vagyok, aki lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt. Amatőr séf vagyok, mert számomra a főzés és az étkezés is hozzátartozik az élet örömeihez. Vallom, hogy egy jó vacsora lehet elő- vagy utójáték, vagy maga a játékos szex, így hát valóban egy intimitás gourmet vagyok. Szabadidőmben az erdőket járom, virágokat, bogyókat, vadnövényeket gyűjtök, hogy étel váljon belőlük, mindannyiunk örömére.Az a vágy vezérel, hogy a gasztronómiát az intimitással ötvözzem, az ételeken keresztül fejezzem ki az intimitásban megélt élet gazdagságát és mennyei ízeit.

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...