Hummel Zsolt

Nyitott és pozitív ember vagyok, aki  lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt.

Név: Hummel Zsolt

Életkor: 42

Foglalkozása: reklámfelületekkel foglalkozom, de azt szeretem a legjobban, ha intimitás gourmet lehetek, ez a civil misszióm

Kedvenc ízvilág: francia bisztró

Kedvenc szakács: Raymond Blanc, Anthony Bourdain

Kedvenc saját recept: Egy és férfi egy nő lencsében elmesélve

Kedvenc recept: Boeuf BourguignonSaját specialitás: Vadrózsás pite, repcevirág leves, párolt napraforgóbimbó, bikapénisz

Nyitott és pozitív ember vagyok, aki lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt. Amatőr séf vagyok, mert számomra a főzés és az étkezés is hozzátartozik az élet örömeihez. Vallom, hogy egy jó vacsora lehet elő- vagy utójáték, vagy maga a játékos szex, így hát valóban egy intimitás gourmet vagyok. Szabadidőmben az erdőket járom, virágokat, bogyókat, vadnövényeket gyűjtök, hogy étel váljon belőlük, mindannyiunk örömére.Az a vágy vezérel, hogy a gasztronómiát az intimitással ötvözzem, az ételeken keresztül fejezzem ki az intimitásban megélt élet gazdagságát és mennyei ízeit.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Induljon a bejgli-szezon! – 9 hely, ha idén rendelnéd a...

Bejgli nélkül nincs karácsony, és bár tudom, hogy a sokféle bejgli vallás azon a közös alapon nyugszik, hogy a legjobb a házi, megértem azokat is, akik nem tudnak, vagy nem akarnak még sütéssel is bajlódni az ünnepek előtt/alatt. A rendelés viszont sokszor hazárdjáték, ezért most mutatunk kilenc helyet, akik szentestére az asztalokra varázsolják a tökéletes minőségű bejglit, és nektek rá sem kell néznetek a sodrófára.

Kormos Lili

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

A tökéletes nokedli

A magyarok kedvenc körete, az kétségtelenül a galuska vagy más néven nokedli. Liszt és tojás. Lényegében csak ezekre az összetevőkre van szükség, plusz a vízre és a sóra.