Veres Norbert

Fontos, hogy boldogan éljük a mindennapokat és mindenben keressük meg a jót.

Név: Veres Norbert

Életkor: 22

Foglalkozása: főiskolai hallgató, felszolgáló

Kedvenc ízvilág: magyaros

Kedvenc szakács: Gordon Ramsey

Kedvenc saját recept: Grillezett sertés slüssz, pezsgős káposztával, burgonya felfújttal és pezsgős tápiókagyönggyel

Kedvenc recept: Rakott burgonya tejfölhabbal és kolbászchips-szelSaját specialitás: Ananászlében párolt curry-s csirkemell csíkok, cukkinis rizottóval

Fontos, hogy boldogan éljük a mindennapokat és mindenben keressük meg a jót, ebben nagyon fontos szerepet játszik a humor, ami számomra elengedhetetlen, és jól is használom.Nem szabad engedni, hogy a stressz eluralkodjon felettünk.Szeretek főzni és tudom, hogy van hozzá érzékem. Vannak ötleteim, kitalációim és azok, valljuk be, jók is. Ezt mind a munkáim, mind a körülöttem élők is igazolták már.Mindenki azt mondja, hogy „így nehéz a vendéglátás meg úgy nehéz”. Igenis nehéz, de minden munkának megvan a saját nehézsége... Mindig csak profin és királyul kell űzni és hajtani.A társaság és az emberi kapcsolatok számomra a legfontosabbak, mivel igenis társadalmi lények vagyunk, használjuk ki!Nyitottság, őszinteség, jómodor és tisztelet - ezek a tulajdonságok elengedhetetlenek ehhez a szakmához!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek