Czigléczky Tibor

Gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a gasztronómiát, az étel és a főzés szeretete már kiskorom óta megragadt bennem. 

Név: Czigléczky Tibor

Életkor: 40

Foglalkozása: rendezvényszervező

Kedvenc ízvilág: olasz, japán

Kedvenc szakács: Sursur Lee, Segal Viktor, Huszár Krisztián

Kedvenc saját recept: Zöldfűszeres kéregben sült bárányborda, szarvasgomba-olajos burgonyapürével, és kacsajus-vel

Kedvenc recept: BorjúmirigySaját specialitás: Rozmaringos libamáj

Gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a gasztronómiát, az étel és a főzés szeretete már kiskorom óta megragadt bennem. Édesanyám és a nagymamám főztje volt, ami elindította bennem ezt a gasztrolavinát, mert mindketten kiválóan főztek. Vannak ízek, amiknek ha felidézem az emlékét, ma is érzem a számban…Régóta gyűjtöm a szakácskönyveket, a főzés mellett ez a másik hobbim, közel 300 magyar és külföldi komoly szakácskönyv van a gyűjteményemben.Mostanában elkezdett érdekelni a fúziós konyha, magam is szívesen kisérletezgetek új és szokatlan ízek párosításával.Az „újragondolt” szót viszont abszolút utálom, mert azt gondolom, hogy klasszikus ételek CSAK abban formában jók és ehetőek, ahogy kitalálták őket anno.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 hiba, amitől leragad és szakad a palacsinta

A palacsinta maga a megtestesült boldogság, kivéve persze akkor, ha nem viselkedik jól a serpenyőben, leragad, szakad, és összességében bosszúságot okoz nekünk. A mai Napi Tipp keretében a rosszalkodás mögött álló okokat vesszük majd sorra.