Czigléczky Tibor

Gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a gasztronómiát, az étel és a főzés szeretete már kiskorom óta megragadt bennem. 

Név: Czigléczky Tibor

Életkor: 40

Foglalkozása: rendezvényszervező

Kedvenc ízvilág: olasz, japán

Kedvenc szakács: Sursur Lee, Segal Viktor, Huszár Krisztián

Kedvenc saját recept: Zöldfűszeres kéregben sült bárányborda, szarvasgomba-olajos burgonyapürével, és kacsajus-vel

Kedvenc recept: BorjúmirigySaját specialitás: Rozmaringos libamáj

Gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a gasztronómiát, az étel és a főzés szeretete már kiskorom óta megragadt bennem. Édesanyám és a nagymamám főztje volt, ami elindította bennem ezt a gasztrolavinát, mert mindketten kiválóan főztek. Vannak ízek, amiknek ha felidézem az emlékét, ma is érzem a számban…Régóta gyűjtöm a szakácskönyveket, a főzés mellett ez a másik hobbim, közel 300 magyar és külföldi komoly szakácskönyv van a gyűjteményemben.Mostanában elkezdett érdekelni a fúziós konyha, magam is szívesen kisérletezgetek új és szokatlan ízek párosításával.Az „újragondolt” szót viszont abszolút utálom, mert azt gondolom, hogy klasszikus ételek CSAK abban formában jók és ehetőek, ahogy kitalálták őket anno.

Legújabb receptek

Házi libatöpörtyű

Aki szereti a töpörtyűt, az tudja, hogy frissen és ropogósan a legjobb. Ha magunknak megsütjük otthon, akkor tutira nagyon fog ropogni a fogunk alatt. Nem mellesleg, el tudunk rakni egy nagy ...

Pulykamell húsos töltelékkel

A töltött húst tálalhatjuk melegen ízlés szerint körettel... pl. krumplipürével és párolt káposztával, vagy éppen hidegen egy finom salátával. A pulykamell sütés közben nem szárad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...