Bánfi-Sales Ruth Ann

Én vezetem Magyarország első és egyetlen autentikus filippino konyháját. 

Név: Bánfi-Sales Ruth Ann

Életkor: 30

Foglalkozása: étteremvezető

Kedvenc ízvilág: ázsiai fúziós ételek, spanyol konyha

Kedvenc szakács: Benke László

Kedvenc saját recept: Sült kacsa karamellizált ananászdarabokkal

Kedvenc recept: Tilápia file banánlevelekben sütveSaját specialitás: Amióta én vezetem az éttermünket Béren, elkezdtem kísérletezni a konyhában, fúziós ételeket megalkotni az ázsiai és magyar ízekből. Imádok vadhúsokkal dolgozni, amiket kemencében sütünk meg, és ebben a kemencében sül ropogósra életünk legfinomabb saját kenyere is.A Fülöp-szigeteken nőttem fel, úgyhogy gyermekkorom óta imádom a halakat, szeretek különleges ízeket adni nekik, a saját tavaszi tekercsem egyszerűen isteni ;)Én vezetem Magyarország első és egyetlen autentikus filippino konyháját. Mindig az volt az álmom, hogy megmutassam, milyen az igazi vendégszeretet és kedvesség. Bármibe is kezdek, megtalálom benne az örömöt és a boldogságot. Főzni pedig egyszerűen imádok. Azt szoktam mondogatni: az új íz új vendégeket csábít hozzánk. Szeretem fejleszteni magam, szeretek tanulni és megfelelni a kihívásoknak, semmilyen jó lehetőségre nem mondok nemet. Szeretem, ha őszinte és tisztelettudó emberek vesznek körül, a hazudós embereket nem szeretem.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!