Sutka Róbert

Körülbelül öt éve kezdtem el főzni. Addig a legbonyolultabb étel, amit elkészítettem, a rántotta volt és a bundás kenyér. 

Név: Sutka Róbert

Életkor: 28

Foglalkozása: szabadúszó, földrajz-rajz szakos tanár

Kedvenc ízvilág: francia konyha, olasz konyha

Kedvenc szakács: Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Raymond Blanc, Heston Blumenthal

Kedvenc saját recept: Chilis lazac avokádóval és grapefruitzselével

Kedvenc recept: Frissen sült kapros-túrós lepény, csakis sósanSaját specialitás: Pirított majd fűszerágyon füstölt csirke, tejszínes-kávés gombamártással

Körülbelül öt éve kezdtem el főzni. Addig a legbonyolultabb étel, amit elkészítettem, a rántotta volt és a bundás kenyér. Anyukám csodálatos főztjén nőttem fel. Hivatalosan földrajz és rajz szakos tanár a végzettségem. A művészet mindig is az életem része volt. Rájöttem, hogy a konyha egy nagyon jó hely arra, hogy kiéljem a kreativitásomat és mellette örömet szerezzek azoknak, akiknek főzök.Otthon amit lehet, szeretek magam megtermeszteni a legjobb ízek érdekében. Mottóm: a legfrissebbet a legrövidebb úton az asztalra. Egy kert rengeteg lehetőséget és kreativitást ad a konyhában.. És a szüleimnek hatalmas kertje van. A gyömbértől a banánlevélen át az articsókáig számtalan növényt tartok otthon, chiliből általában minimum 20 féle van. Mondhatom, hogy chilifüggő vagyok Szeretném ha az emberek többet foglalkoznának azzal, hogy mit és hogyan esznek., ha rájönnének, milyen egyszerű egészséges és finom ételeket főzni, és nem kell mindent készen megvenni.

Az egészséges életmód nagyon fontos számomra, szeretek sportolni. Nyolc évig versenyszerűen kosárlabdáztam, emellett szívesen úszok, túrázok, kajakozok. A versenyzés a véremben van. Szeretném a hobbim terén is megméretni magam és győzni!

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...