Sutka Róbert

Körülbelül öt éve kezdtem el főzni. Addig a legbonyolultabb étel, amit elkészítettem, a rántotta volt és a bundás kenyér. 

Név: Sutka Róbert

Életkor: 28

Foglalkozása: szabadúszó, földrajz-rajz szakos tanár

Kedvenc ízvilág: francia konyha, olasz konyha

Kedvenc szakács: Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Raymond Blanc, Heston Blumenthal

Kedvenc saját recept: Chilis lazac avokádóval és grapefruitzselével

Kedvenc recept: Frissen sült kapros-túrós lepény, csakis sósanSaját specialitás: Pirított majd fűszerágyon füstölt csirke, tejszínes-kávés gombamártással

Körülbelül öt éve kezdtem el főzni. Addig a legbonyolultabb étel, amit elkészítettem, a rántotta volt és a bundás kenyér. Anyukám csodálatos főztjén nőttem fel. Hivatalosan földrajz és rajz szakos tanár a végzettségem. A művészet mindig is az életem része volt. Rájöttem, hogy a konyha egy nagyon jó hely arra, hogy kiéljem a kreativitásomat és mellette örömet szerezzek azoknak, akiknek főzök.Otthon amit lehet, szeretek magam megtermeszteni a legjobb ízek érdekében. Mottóm: a legfrissebbet a legrövidebb úton az asztalra. Egy kert rengeteg lehetőséget és kreativitást ad a konyhában.. És a szüleimnek hatalmas kertje van. A gyömbértől a banánlevélen át az articsókáig számtalan növényt tartok otthon, chiliből általában minimum 20 féle van. Mondhatom, hogy chilifüggő vagyok Szeretném ha az emberek többet foglalkoznának azzal, hogy mit és hogyan esznek., ha rájönnének, milyen egyszerű egészséges és finom ételeket főzni, és nem kell mindent készen megvenni.

Az egészséges életmód nagyon fontos számomra, szeretek sportolni. Nyolc évig versenyszerűen kosárlabdáztam, emellett szívesen úszok, túrázok, kajakozok. A versenyzés a véremben van. Szeretném a hobbim terén is megméretni magam és győzni!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.