Marincsák Luca

Korán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek.

Név: Marincsák Luca

Életkor: 20

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: francia, olasz

Kedvenc szakács: Sok van, mindegyik más miatt, így kiemelt kedvencem nincs

Kedvenc saját recept: Sajttorta

Kedvenc recept: NincsSaját specialitás: Az összes salátám, mert mindig változatos és egyedi ízvilágú

Korán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek. Mint ahogyan a karrieremet is, amit még építgetek magamnak, de nagyon jó úton haladok vele.Mindig a felfelé vezető úton próbálok haladni, hogy az álmaimat megvalósítsam, és úgy élem az életem, hogy csak azt csináljam, amit szeretek. Most is vendéglátásban dolgozom szakácsként és leírhatatlan az érzés, hogy mennyire imádom.Tudom hogy egyszer nekivághatok a saját üzletemnek és én leszek az, aki nem azért fogja csinálni, hogy meggazdagodjon, hanem mert azt akarom csinálni, amit imádok.

Legújabb receptek

Ciniminis keksz

Hatalmas rajongói vagyunk a hagyományos csokidarabkás keksznek, de ez a fahéjas-fehércsokis talán még nagyobb kedvencünk lett. A kívül ropogós, belül szaftos fahéjas sütik önmagukban ...

Könnyű kráterszelet

Egy igazi magyar klasszikus, ami biztosan rengeteg születés- és névnapot, lagzit és egyéb ünnepet megédesített már: bizony, itt a kráterszelet. Puha kakaós piskótával, lágy ...

Címlapról ajánljuk

Íme a tökéletes gyümölcskenyér, a nyugis karácsony jolly jokere

Sokan hajlamosak vagyunk túlgondolni a karácsonyi menüt, és körülményes, különleges recepteket akarunk kipróbálni, amikkel időnként az őrületbe kergetjük saját magunkat. Ezzel alapból nincs semmi gond, de ha idén nyugisabb ünnepekre vágytok, ugyanakkor nem engednétek abból, hogy mindent házilag készítsetek, akkor desszertként vessétek be ezt az egyszerű, ám illatos és omlós gyümölcskenyeret!

Rosanics Petra

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...