Marincsák Luca

Korán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek.

Név: Marincsák Luca

Életkor: 20

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: francia, olasz

Kedvenc szakács: Sok van, mindegyik más miatt, így kiemelt kedvencem nincs

Kedvenc saját recept: Sajttorta

Kedvenc recept: NincsSaját specialitás: Az összes salátám, mert mindig változatos és egyedi ízvilágú

Korán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek. Mint ahogyan a karrieremet is, amit még építgetek magamnak, de nagyon jó úton haladok vele.Mindig a felfelé vezető úton próbálok haladni, hogy az álmaimat megvalósítsam, és úgy élem az életem, hogy csak azt csináljam, amit szeretek. Most is vendéglátásban dolgozom szakácsként és leírhatatlan az érzés, hogy mennyire imádom.Tudom hogy egyszer nekivághatok a saját üzletemnek és én leszek az, aki nem azért fogja csinálni, hogy meggazdagodjon, hanem mert azt akarom csinálni, amit imádok.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.