Marincsák Luca

Korán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek.

Név: Marincsák Luca

Életkor: 20

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: francia, olasz

Kedvenc szakács: Sok van, mindegyik más miatt, így kiemelt kedvencem nincs

Kedvenc saját recept: Sajttorta

Kedvenc recept: NincsSaját specialitás: Az összes salátám, mert mindig változatos és egyedi ízvilágú

Korán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek. Mint ahogyan a karrieremet is, amit még építgetek magamnak, de nagyon jó úton haladok vele.Mindig a felfelé vezető úton próbálok haladni, hogy az álmaimat megvalósítsam, és úgy élem az életem, hogy csak azt csináljam, amit szeretek. Most is vendéglátásban dolgozom szakácsként és leírhatatlan az érzés, hogy mennyire imádom.Tudom hogy egyszer nekivághatok a saját üzletemnek és én leszek az, aki nem azért fogja csinálni, hogy meggazdagodjon, hanem mert azt akarom csinálni, amit imádok.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Induljon a bejgli-szezon! – 9 hely, ha idén rendelnéd a...

Bejgli nélkül nincs karácsony, és bár tudom, hogy a sokféle bejgli vallás azon a közös alapon nyugszik, hogy a legjobb a házi, megértem azokat is, akik nem tudnak, vagy nem akarnak még sütéssel is bajlódni az ünnepek előtt/alatt. A rendelés viszont sokszor hazárdjáték, ezért most mutatunk kilenc helyet, akik szentestére az asztalokra varázsolják a tökéletes minőségű bejglit, és nektek rá sem kell néznetek a sodrófára.

Kormos Lili

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

A tökéletes nokedli

A magyarok kedvenc körete, az kétségtelenül a galuska vagy más néven nokedli. Liszt és tojás. Lényegében csak ezekre az összetevőkre van szükség, plusz a vízre és a sóra.