Maul Zsolt

Pályafutásomat 15 éve borászként kezdtem Villányban. Mellette a gasztronómia is szerves része lett az életemnek. 

Név: Maul Zsolt

Életkor: 36

Foglalkozása: borász, étteremtulajdonos

Kedvenc ízvilág: magyaros

Kedvenc szakács: Gordon Ramsay

Kedvenc saját recept: Rántott töltöttkáposzta, savanyúkáposzta krémmel, fűszeres tejfölhabbal

Kedvenc recept: Harcsapaprikás, túrós lasagne-val, pontytepertővelSaját specialitás: Sült libamáj szilvás lilahagyma lekvárral

Pályafutásomat 15 éve borászként kezdtem Villányban. Mellette a gasztronómia is szerves része lett az életemnek. A villányi főutcán egy kiváló éttermet üzemeltettem. Imádom a vendéglátást, a vendégeket. Egy nagyon jókedvű, vidám embernek tartom magam.

Szeretek főzni, hobbiszakács vagyok, aki nagyon szeret főzni a családjának és a barátainak, de kizárólag otthon, családi környezetben! A saját konyhámban a legjobb, ahol nyugodt körülmények közt kísérletezhetek. Hasonlóképpen, mint a borászatban, ahol csak én vagyok, meg a bor. Olyankor van időm kísérletezni, próbálgatni és tökéletesre fejleszteni.A legnagyobb hobbim a BOR. A borozás, borkóstolás minden pillanatát élvezem.Vallom, hogy főzni is csak úgy lehet tökéleteset, ha egy pohár bor társaságában teszed!Bár a magyaros konyha a kedvencem, szívesen próbálom ki más nemzetek ételspecialitásait is.Jelenleg Németországban élek a családommal, ahol a saját magyar éttermünket és olasz fagyizónkat üzemeltetjük.A hazámtól viszont továbbra sem szakadtam el, mert Villányban a boros gasztronómiát újragondoltam és a borászat mellett egy új vállalkozásba kezdek. Megnyitottunk egy egyedi, intimebb vendéglátást, egy lakáséttermet.Életfilozófiám: Néha az élvezet hajszolását, máskor a hajsza élvezetét szeretem.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek