![](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/article-images/0y/FS/aI4caI1MM3j9ic2CKHJimiQK0wmWTLndF5ntQ53o.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=7fcf669d842a0a48b8825bdf8016054f)
Név: Dosso Gabi
Életkor: 38
Foglalkozása: újságíró
Kedvenc ízvilág: most ázsiai, de minden, ami friss és jó alapanyagból készül
Kedvenc szakács: Yotam Ottolenghi
Kedvenc saját recept: Bárány tagine, ahogy én készítem
Kedvenc recept: bonyolult, sok lépcsős sütemények, torták
Saját specialitás: néhány hozzávalóból last minute vacsora, ami éppen van otthon
Franciaországban tanultam, ott szerettem bele a gasztronómiába. Azt vallom, hogy jót és finomat csak jó minőségű, friss alapanyagokból lehet készíteni, ezért ezt nem érdemes lespórolni.Folyamatosan főzök, sütök, kísérletezem, mert a legjobb módja hogy a jelenben, a pillanatban maradjak. Mindent szeretek megkóstolni, és ha ízlik, rekonstruálni a saját konyhámban.