Dosso Gabi

Franciaországban tanultam, ott szerettem bele a gasztronómiába.

Név: Dosso Gabi

Életkor: 38

Foglalkozása: újságíró

Kedvenc ízvilág: most ázsiai, de minden, ami friss és jó alapanyagból készül

Kedvenc szakács: Yotam Ottolenghi

Kedvenc saját recept: Bárány tagine, ahogy én készítem

Kedvenc recept: bonyolult, sok lépcsős sütemények, torták

Saját specialitás: néhány hozzávalóból last minute vacsora, ami éppen van otthon

Franciaországban tanultam, ott szerettem bele a gasztronómiába. Azt vallom, hogy jót és finomat csak jó minőségű, friss alapanyagokból lehet készíteni, ezért ezt nem érdemes lespórolni.Folyamatosan főzök, sütök, kísérletezem, mert a legjobb módja hogy a jelenben, a pillanatban maradjak. Mindent szeretek megkóstolni, és ha ízlik, rekonstruálni a saját konyhámban.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.