Petrás-Gódor Annamária

Petrás-Gódor Annamária vagyok, 29 éves.  Budapesten élek a férjemmel és a boxer kutyámmal.

Név: Petrás-Gódor Annamária

Életkor: 29

Foglalkozása: üzletvezető, cateringes

Kedvenc ízvilág: klasszikus magyar ízek új köntösben, újragondolva

Kedvenc szakács: Raymond Blanc, Gordon Ramsay

Kedvenc saját recept: Lasagne; Ropogós kacsamell zöldséges kuszkusszal és humusszal; Konfitált sertésszűz baconos polentával és szilvachutneyval

Kedvenc recept: Gordon Ramsay Wellington bélszínjeSaját specialitás: Klasszikus hidegkonyhai termékek, amiket saját receptjeim alapján fejlesztettem ki tartósító- és mesterséges ízesítőszerek nélkül

Petrás-Gódor Annamária vagyok, 29 éves. Budapesten élek a férjemmel és a boxer kutyámmal. Gyerekkorom óta a vendéglátásban élek, a családommal együtt saját gyorsbüféinket üzemeltetjük Budapest több kerületében. A kezdeteknél a szüleim egy pici lakókocsiból árulták a lángost, ma már pedig 4 gyorsbüfét üzemeltetünk, házhozszállítással, saját előkészítő üzemmel, ahol hamburgerhúsok és a gyroshúsok készülnek. Tőlük tanultam meg, hogy kemény munkával, fantáziával és a vendéglátás iránti alázattal, szeretettel bármit el lehet érni. Rajongok a gasztronómiáért, nagyon szeretek főzni, kreatív új ételeket kipróbálni. Ez nyugtat meg igazán!Legjobban azt szeretem, amikor látom, hogy ízlik az embereknek a főztöm és élvezettel fogyasztják. Számomra ez a legnagyobb dicséret, amit kaphatok. Pár évvel ezelőtt cateringgel, hidegkonyhával kezdtem el foglalkozni, amiket saját ötleteim és receptjeim alapján készítek. Célom, hogy egyszer modern konyhában főzhessek egy elismert chef mellett, akitől tanulhatok új és érdekes, kreatív gasztronómiai főzéstechnikákat, érdekes új ízeket! További terveim, hogy a saját catering és hidegkonyhai vállalkozásomat még sikeresebbre fejlesszem, és a családi vállalkozásunkat is koordináljam, új ötleteket valósítsak meg! Aztán ki tudja, mit hoz az élet!

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?