Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges káposzta hús nélkül

Zöldséges káposzta hús nélkül
Zöldséges káposzta hús nélkül
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Megkívántam a káposztát, viszont én nem vagyok az a nagy húsevő, így egy ilyet készítettem. Nagyon finom lett!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, felvágjuk apróra, majd olajon üvegesre pirítjuk.
  2. A káposztát alaposan megmossuk.
  3. A hagymára sót, borsot és pirospaprikát teszünk, majd alaposan összekeverjük, rátesszük a káposztát. Jól összekeverjük.
  4. A krumplit és a répát megpucoljuk és feldaraboljuk, majd a káposztára tesszük és a borsót is beletesszük, felengedjük vízzel, míg el nem lepi és szép lassan főzögetjük.
  5. Majd ha minden puha, akkor tálalhatjuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 147
elküldve: 5
receptkönyvben: 76
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldborsós-répás káposzta, savanyú káposztás egytál zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

117
savanyú káposzta 20 dkg
sárgarépa 1 nagy db
zöldborsó 140 g
burgonya 2 db
vöröshagyma 2 közepes fej
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint