Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldhagyma-krémleves füstölt sajttal

Zöldhagyma-krémleves füstölt sajttal
Zöldhagyma-krémleves füstölt sajttal
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Végre lehet érezni a tavasz ízeit :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hagymát a zöldjével együtt karikára vágjuk, és a vajon megpároljuk.
  2. A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, hagymához adjuk, és felöntjük a leveskockából készült levessel.
  3. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és fedő alatt puhára pároljuk.
  4. Tejszínből és a lisztből habarást készítünk, besűrűsítjük vele a levest, és összeforraljuk.
  5. Botmixerrel pürésítjük, majd reszelt sajttal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 709
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

újhagyma krémleves, hagymakrémleves, füstölt sajtos hagymakrémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

329
újhagyma 4 közepes db
burgonya 3 közepes db
vaj 3 dkg
leveskocka 1 db
víz 1.5 l
főzőtejszín 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint
füstölt sajt 15 dkg
bors 0 ízlés szerint