r
Nosalty Logó

Brokkolis-citromos hal csőben sütve

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kathy
Brokkolis-citromos hal csőben sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 293 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1168 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 52 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.8 g

Zsír

  • Összesen
    13.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    733.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    362 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    275.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    148 mg
  • D vitamin:
    186 micro
  • K vitamin:
    158 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    571 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2142 micro
Összesen 293 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.1 g

Zsír

  • Összesen
    53.3 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    408 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2932.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    267 mg
  • Kálcium
    382 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    298 mg
  • Foszfor
    1449 mg
  • Nátrium
    521 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1101.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    532 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    592 mg
  • D vitamin:
    744 micro
  • K vitamin:
    632 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    540 micro
  • Kolin:
    383 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    153 micro
  • β-karotin
    2284 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8568 micro
Összesen 1168 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    386 micro
Összesen 52 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halfilét besózzuk, a provanci fűszerkeverékkel jól beszórjuk.
  2. Egy serpenyőben avajon hirtelen mindkét oldalát megsütjük.
  3. Egy közepes tepsibe a megsült halat áttesszük. Tetejére fél citrom levét nyomjuk. Megrakjuk a brokkolival, sózzuk. A másik fél citromot karikára vágjuk és a tetejére tesszük.
  4. Előmelegített sütőben megsütjük (15 percig alufólia alatt, majd levesszük, és tovább sütjük).
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 134
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 8838
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyen, gyorsan összeállítható, bármikor elkészíthető, még vacsorára is!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek