Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós krumplifőzelék

Zöldborsós krumplifőzelék
Zöldborsós krumplifőzelék
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon hamar elkészül. Sült virslivel tálaltam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldborsót a kockára vágott burgonyával együtt megfuttatjuk az olajon.
  2. Felöntjük az alaplével, sózzuk-borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és fedő alatt megpároljuk.
  3. A tojások sárgáját elkeverjük a tejszínnel és a liszttel, kevés főzőlével hígítjuk, majd kevergetve a főzelékhez adjuk.
  4. Apróra vágott kaporral ízesítjük.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 15
össznézettség: 4 581
elküldve: 1
receptkönyvben: 106
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

krumplifőzelék zöldborsóval, borsós krumplifőzelék, kapros tejszínes borsós krumplifőzelék

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

433
zöldborsó 50 dkg
burgonya 70 dkg
tojássárgája 2 db
főzőtejszín 2 dl
kapor 1 csokor
finomliszt 2 csapott ek
napraforgó olaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zöldség alaplé 1.5 l