Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsóleves répával és csipetkével

Zöldborsóleves répával és csipetkével
Zöldborsóleves répával és csipetkével
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom borsólevest sok répával? 

hozzávalók / 4 adag

A leveshez

A csipetkéhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megdinszteljük a hagymát, a végén hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a zöldségeket, majd beletesszük a borsót is.
  2. Teszünk hozzá egy kevés lisztet, megszórjuk paprikával, s felengedjük vízzel. Adunk hozzá húsleveskockát, borsot.
  3. Elkészítjük a csipetke tésztáját a tojásból és a lisztből. Amikor már majdnem megfőtt a leves, belemorzsoljuk a csipetkét. Beletesszük az aprított petrezselymet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 081
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

borsóleves, sárgarépás zöldborsóleves, borsóleves csipetkével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

259
sárgarépa 3 db
fehérrépa 1 db
zöldborsó 50 dkg
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
petrezselyem 6 szál
olívaolaj 2 teáskanál
leveskocka 1 db
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
tojás 1 db
finomliszt 5 evőkanál