Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsókrémleves Galenett konyhájából

Zöldborsókrémleves Galenett konyhájából
Zöldborsókrémleves Galenett konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ma csináltam, és isteni lett.:)

hozzávalók / 6 adag

  • 1/2 kg zöldborsó
  • 2 db közepes burgonya
  • 1 kisebb fej hagyma
  • 1 ek olaj
  • 1 db erőleveskocka
  • só és cukor ízlés szerint
  • víz
  • 200 ml főzőtejszín

ajánlat

Mindenkinek, aki szereti a krémleveseket.:)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, és kicsit megfuttatjuk az olajon a kockára vágott burgonyát, valamint a borsót is.
  2. Felöntjük vízzel úgy, hogy kb. 3 cm-re ellepje.
  3. Beletesszük a leveskockát, és addig főzzük, míg minden alapanyag meg nem fő.
  4. Botmixerrel pépesítjük, és beleöntjük a főzőtejszínt. Első rottyanásig keverjük.
  5. Miután elkészült, de még melegen, cukorral és sóval ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 120
elküldve: 1
receptkönyvben: 11
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Galenett

Mióta szakács: 2012.09.07.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borsókrémleves, tejszínes zöldborsókrémleves, zöldborsókrémleves tejszínnel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!