Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zabpelyhes sárgarépa fasírt

Zabpelyhes sárgarépa fasírt
Zabpelyhes sárgarépa fasírt
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régebbi receptes könyvben találtam a receptet.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát lereszeljük, a zabpelyhet forró vízzel leöntjük úgy, hogy jól ellepje, nagyjából 5 percet állni hagyjuk.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, olajon aranybarnára pirítjuk, a fokhagymát nagyon apróra vágjuk.
  3. A sárgarépához hozzáadjuk a zabpelyhet, a tojást, a hagymákat, a fűszerpaprikát, a sót, borsot, zsemlemorzsát, és összegyúrjuk. Golyókat formázunk belőle, zsemlemorzsába hempergetjük, és olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 17 901
elküldve: 3
receptkönyvben: 135
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldségfasírt, répás fasírt, zabpelyhes zöldségfasírt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

502
sárgarépa 30 dkg
zabpehely 10 dkg
víz 4 dl
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
tojás 1 db
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 4 ek
napraforgó olaj 1 dl