Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zabpelyhes csokis-diós püspökkenyér

Zabpelyhes csokis-diós püspökkenyér
Zabpelyhes csokis-diós püspökkenyér
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fogyókúrám alatt született ez az ötlet, mikor feleztem a lisztet zabpehellyel, a cukrot édesítővel, így a család minden tagja megette, és az én diétám sem bukott meg.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tojássárgáját habosra keverjük a cukorral, glukononnal, bele a liszt, sütőpor, zabpehely, majd a darabolt csoki, dió, végül az olvasztott margarin és a habbá vert tojásfehérje. 1 őzgerinc formára elég.
  2. 40 percig sütjük 180 fokon.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 849
elküldve: 2
receptkönyvben: 69
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

csandi

Mióta szakács: 2014.02.11.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

diós csokis zabpelyhes süti, süti zabpehellyel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

644
tojás 6 db
cukor 6 dkg
finomliszt 7 dkg
zabpehely 8 dkg
margarin 6 dkg
sütőpor 1 csomag
rumaroma 20 ml
dió 10 dkg
étcsokoládé 5 dkg
édesítőszer 60 g