Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros sertéspörkölt nokedlivel lecsóval

Vörösboros sertéspörkölt nokedlivel lecsóval
Vörösboros sertéspörkölt nokedlivel lecsóval
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lecsó, pörkölt, nokedli, egy jó triumvirátus.

hozzávalók / 2 adag

A pörkölthöz

A nokedlihez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a húst kockára, a paprikákat karikára vágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk.
  2. Egy serpenyőben olajon a hagymát megdinszteljük, rádobjuk a húst, majd kifehéredés után a zöldségeket is, fűszerezzük, öntünk hozzá kevés vizet, majd egy idő után vörösbort.
  3. Közben elkészítjük a nokedli tésztáját, forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk. A serpenyőből kiveszünk két kanálnyi lecsót, majd hozzátesszük a leszűrt nokedlit, összekeverjük.
  4. A tányérra szedünk egy adagot, a közepébe mélyített körbe pakolunk lecsót, megszórjuk borssal, paprikával, s locsolunk rá chiliszószt. Teszünk rá egy chili paprikát, a tányér szélére pedig kettő uborkát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 678
elküldve: 2
receptkönyvben: 29
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéspörkölt nokedlivel és lecsóval, lecsós sertéspörkölt nokedlivel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

845
sertéscomb 30 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
paprika 1 közepes db
chili 2 db
paradicsom 1 nagy db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
csemegeuborka 4 db
vörösbor 1 dl
chiliszósz 1 teáskanál
tojás 1 db
finomliszt 15 dkg
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint