r
Nosalty Logó

Vörösboros marhapörkölt főtt burgonyával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Ana's Kitchen
Vörösboros marhapörkölt főtt burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 723 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 5779 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 118 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57 g

Zsír

  • Összesen
    39.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    176 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1075.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    616 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    453.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    254 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    604 micro
  • β-crypt
    63 micro
  • Likopin
    3088 micro
  • Lut-zea
    366 micro
Összesen 723 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    455.9 g

Zsír

  • Összesen
    315.1 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    141 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    1410 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8607.4 g
  • Cink
    84 mg
  • Szelén
    660 mg
  • Kálcium
    659 mg
  • Vas
    65 mg
  • Magnézium
    800 mg
  • Foszfor
    4927 mg
  • Nátrium
    1405 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    173 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    3628.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    425 micro
  • B6 vitamin:
    18 mg
  • B12 Vitamin:
    87 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    361 mg
  • D vitamin:
    204 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    141 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    367 micro
  • Kolin:
    2031 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    82 micro
  • β-karotin
    4834 micro
  • β-crypt
    506 micro
  • Likopin
    24705 micro
  • Lut-zea
    2926 micro
Összesen 5779 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    176.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    508 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát aprítsuk fel, majd dinszteljük üvegesre a megolvasztott zsíron. A húst mossuk meg kockázzuk fel és adjuk hozzá a dinsztelt hagymához, fehéredésig pirítsuk. Szórjunk rá egy evőkanál pirospaprikát.
  2. Amennyiben nem konzerv paradicsomot használunk akkor, a paradicsomot tegyük forró vízbe és húzzuk le a héját, vágjuk apróra és azután adjuk hozzá az ételhez. A paradicsomot vágjuk apróra és adjuk hozzá a húshoz, fűszerezzük, adjuk, hozzá a vörösbort, pároljuk együtt őket.
  3. Ezután adjuk hozzá a köményt és a felaprított fokhagymát. Szükség esetén még öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje és adjuk hozzá a pirospaprikát is. A hús két óra alatt puhul meg. Ha megfőtt, akkor a burgonyát mossuk meg, szeleteljük fel és főzzük meg.
  4. Főtt burgonyával tálaljuk és savanyúsággal. Jó étvágyat!
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 1320
  • Feltöltés dátuma: 2022. január 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vörösboros marhapörkölt főtt burgonyával
Ana's Kitchen 139 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk