Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Villámgyors morzsás kelbimbó

Villámgyors morzsás kelbimbó
Villámgyors morzsás kelbimbó
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden évben alig várom, hogy eljöjjön a kelbimbó szezonja! Annyira szeretem, hogy gyakran előfordul, hogy elkezdem ropogtatni a nyers zöldséget is. Készíthetünk belőle remek rakott fogásokat vagy akár krémlevest is. Most egy villámgyors köretet hoztunk, az ünnepi asztalra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kelbimbókat megtisztítjuk, megmossuk és félbevágjuk őket.
  2. Egy tálban olívaolajjal és a morzsával összekeverjük, izésítjük sóval, borssal, szerecsendióval és paprikával.
  3. Egy sütőpapírral bélelt tepsire halmozzuk egyenletesen, vágott felükkel lefelé.
  4. 170°C fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
  5. Így még a zöldség is kissé roppanós marad, és hozzá az isteni fűszeres morzsa, duplán ropogós élmény.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 076
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1037 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: köretek
szezon: ősz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kelbimbós köret

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1120
kelbimbó 500 g
olívaolaj 1.5 dl
panko 80 dkg
csípős fűszerpaprika 1 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint